Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Dolgozni ès sok pénzt keresni akaró 18 és 35 év körüli lányoknak kínálok biztos, tervezhető erotikus munkalehetőséget! Bejáratott 1szobás+Nappali és 1 fürdőszobás, bekamerázott, újépítésű Apartman lakásban dolgozhatsz egyedül korrekt feltételekkel maximális biztonságban. Kiemelt figyelmet fordítunk arra hogy minden lakásban 1 lány dolgozzon ,konkurencia mentesen ,mindenféle esetleges problémát elkerülve..! Így egy saját önálló lakás, minden lánynak biztosítva van!A lakás igényesen berendezett,mindennel felszerelt konyha,és nappali biztosítja a kényelmet! Napi korrekt elszámolással, Igény esetén hirdetés kezelésben segítünk, kezdő költség nélkül várjuk önmagukra ès környezetükre igényes hölgyek/lányok jelentkezését! Minimum 10 napra lehet hozzánk jönni! A munkádhoz való jó hozzáállás elvárt, mert csak így tudunk hosszú távon jól együtt dolgozni. 50%—50% rendszerben dolgozunk,
Ez tartalmazza a kiemelt hirdetéseket és persze a munkához szükséges eszközöket stb.! A munkádhoz elengedhetetlen a minimális Nyelvismeret,és a jó szervíz !Útlevél vagy Adultwork profil nagyon nagy előnyt jelent! K Ami talán a legfontosabb NINCSENEK rejtett költségeink!
Amit a ház kínál:Stabil forgalom,nincsenek nullás napok!RendszerMinden munkához szükséges eszköz biztosított!Extrák 100%ban a tièd!Kiemelt profi hirdetések.Diszkréció!Saját lakás Amit a ház elvár:MInimális Nyelvtudás!Igényes megjelenés, saját környezet tisztán tartása!Mindenféle káros szenvedély mentesség!Megbízhatóság, korrektség! Ha érdekel a lehetőség nincs más dolgod mint jelentkezéskor küldj magadról KÉPET, és már küldöm is a részleteket!