Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
1-2 év plusz minusz okés.Anna vagyok és recisként dolgoztam sok-sok ideig. Egy idő után önállósítottam magam! Hírdettem már itt jó másfél éve utoljára ennek a korosztálynak, lett is jelentkező, aki ki is járt hozzám havonta 1 éven keresztül és akivel nagyon jól össze tudtunk dolgozni és aki nagyon jól keresett (meg is tudom mutatni mennyire), de legnagyobb bánatomra befejezi ezt a melót amit a vendégekkel együtt nagyon sajnálok. Viszont az élet megy tovább én pedig új társat keresek, akivel minimum szintén ilyen jól megértjük majd egymást. Nem vagyok club, bordélyház,semmi ilyesmi, egy egyszerú exrecis vagyok aki kialakította az elmúlt években a saját vendégkörét, elég szép bő létszámmal.
Amit ajánlok:

Jó kereseti lehetőség!
Tiszta korrekt osztrák - német vendégkör!
Én gondoskodom a szállásodról (amibe nem utolsó sorban fele-fele arányba be is szállok!
Hozom-viszem neked a friss törölközőket, papírtörlőt, tusfürdőt vagy amire éppen szükséged van. Elviszelek bevásárolni is, ha nem saját kocsival jössz.
Intézem a hírdetéseket (amik semmidbe sem kerülnek), a telefont, a vendégeket és az időpontokat.
Semmire sincs gondod mindenben társ vagyok, itt a legnagyobb nyugiban tudsz lenni, senki nem zaklat és nem bánt!

Amit elvárok:

Korrektség és öszinteség. (Nagy szavak,amikre sokat adok!)
A képeid amiket küldesz ne 10 évvel ezelőttiek legyenek,hanem aktuálisak
Nekem elmondhatod a valós korod, én sem vagyok már mai pipi. (De ne mond,hogy 45 vagy, mikor idejössz akkor meg kiderül, hogy 60.)
Ne drogozz! Ne piálj! Ne légy szenvedély és pláne ne idegebeteg!

Ha van olyan valaki az életedben,akit eltartasz a gyerekeiden kívül (gondolok én itt str*ckóra,barátra vagy akárminek is nevezi magát) inkább ne jelentkezz. Nem kedvelem a balhés csajokat és a balhé sem hiányzik!Kinézetre lehetsz magas, alacsony, soványabb vagy teltebb, mindegy milyen a hajad színe, de kérlek épp fogsorod legyen! A kirakathiányos mosoly itt sajnos nem nyerő, szóval egy bizonyos ápoltság a mai világban szinte kötelező! Nem baj ha nem vagy már egy roppanós, friss csirke, de a tisztaság és az ápoltság az legyen meg. Érted mit szeretnék kihozni belőle ugye?
Nagyon fontos, hogy hallgass rám,hiszen ismerem a vendégkört és légy korrekt ami az árakat illeti. Nem húzunk le senkit fix árak vannak! Sokan tudják már a vendégek közül is,hogy nem veled hanem velem írnak, úgy is kiderül. Ha valakit meg vagy lehúzól a közös melónk abban a percben véget ér.Gumi nélkül nincs dugcsizás, extráért sem! Ha rájövök a melónk ismét véget ér!
Semmi sem kötelező, csakis azt teszel meg amit szeretnél és amennyit te magad bevállalsz! Havonta tudsz hozzám kijönni (osztrák német határ de a német oldalon), de mindig csak 6-7 max 8 napra. Bírni kell hidd el a napi 6-8 (ha gondolod vagy bírod több is lehet) - vendéget, gyomorral is és én maximálisan megértek mindenkit aki egy idő után ezt a melót befejezi. De ha már befejezed, ne üres zsebbel tedd! Légy olyan mint az elődöd, okos, ügyes és végtelenül kedves, mosolygós!Ha magadra ismertél jelentkezz bátran.
Üdv Anna. Osztrák a telefonom, mert jobb vele itt a térerő!