Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Budapest belvárosában, igényes, fiatalos és kulturált környezetben várlak egy jó hangulatú, TELJESEN SZEXMENTES könnyen elvégezhető fétis filmezésre/fotózásra.
Teljesen kezdő vagy a témában és érdekelne a dolog, de megrémiszt az egész, ezért szeretnéd barátságos környezetben kipróbálni? Rövid idő alatt szeretnél egy kis anyagi kiegészítéshez jutni? Nem tudod, hogy egyetem, vagy munka mellett hogyan juss egy kis extrához, de a szexuális szolgáltatás nyújtása szóba sem jöhet? Kipróbálnál egy kicsit különlegesebb fotózást? Félsz, hogy bárki megtudja mit csinálsz, ezért nem mersz belevágni?
Ha bármelyikre a válasz igen, akkor a legjobb helyen jársz. Csiklandozós (tickling) videókkal és lábfetisiszta anyagokkal foglalkozó, új arculattal induló stúdiónkhoz keresünk női modelleket, 18 és 35 éves kor között. FONTOS: vagy kizárólag külföldre forgalmazunk, azon belül is a tengerentúlra, vagy kizárólag arc megjelenítés nélkül, szóval ha esetleg visszatartana a félelem attól, hogy felismernek, akkor sem kell ezen aggódnod.
Rengeteg lehetőség és konstrukció közül választhatsz, eddig 100%os megelégedettséget jelzett vissza minden jelentkező, aki végül el is tudott jönni. A környezet kellemes, fiatalos (nem kell rossz külsejű, vagy 40+-os fotósokkal együtt dolgozni kellemetlen helyzetekben) és abszolút figyelünk a Te igényeidre.
Amit cserében elvárunk:

Maximális diszkréció - ez adott és elvárt
Megbízhatóság - Sajnos rengetegen jelentkeznek, akik végül nem jelennek meg a forgatáson, kérlek ne legyél ilyen, mindenki ideje drágább ennél
Ápoltság, csinos külső
Alapvető nyitottság a témára
Pontosság
+1: Elolvastad ezt a hirdetést, és amikor válaszolunk neked, legalább tudod, hogy miről van szó

Ami miatt nem kell agódnod:

Nem leszel átverve
Nem csinálunk szexuális tartalmat
Nem történik semmi váratlan
Nem szükséges semmilyen tapasztalat a témában
Nem baj, ha csak rövid időre érsz rá
Garantáltan nem lesz rossz élmény

A kifizetés azonnal, készpénzben történik. A forgatás/fotózás időtartama 1-2 óra, a díjazás is ezzel egyenesen arányos, függően attól, amit csinálunk. Jöhetsz vidékről is, ésszerű kereteken belül megtérítjük az útiköltséged.
Jelentkezés mellé írj 1-2 mondatot magadról, esetleges kérdéseidet és egy fényképet (nem baj, ha az arcod le van vágva, ki van takarva. Ha nem vagy biztos magadban, de amúgy felkeltettük az érdeklődésed, akkor is írj bátran és beszéljünk! Telefonos (whatsapp, stb) kontaktot első levélváltás után küldök.