Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sziasztok lányok!
Ha szeretnétek sok pénzt keresni erotikus munkával, akkor nálunk jó helyen vagytok! Ez egy Laufhaus ami régóta működik és most egy teljes felújjítás után újra megnyitott. A szobák praktikusan vannak berendezve. Minden szobában van külön tusoló és ingyen TV, Wifi. Családias hangulat. Osztrák tulajdonos több éves gyakorlattal a szakmában és több nyelven beszélő recepciós. Hirdetések vannak a házról és saját hirdetések lesznek neked több különböző erotikus magazinokban és online oldalakon is. A szoba napi bér díjja nagyon olcsó, csak 50 €. Kereshetsz akár napi 500 €-ot, vagy többet is.
A háznak van hivatalos engedélye és legálisan működik. A szükséges papírokban segítünk neked.Mit keresünk mi? Csinos, megbízható, vendég orientált lányokat ********** eacute;v közt. Nem kell, hogy modell alkatú legyél csak kedves, szimpatikus. Nem kell tökéletes német nyelvtudás de előny ha tudsz minimálisan németül vagy angolul, hogy a vendéggel tudj kicsit kommunikálni. Kezdetben a recepciós hölgy segít neked mindenben aki több nyelven is beszél, magyarul is.
Nyitvatartás: Vasárnaptól-csütörtökig 10:00-24:00 Péntektől-szombatig 12:00-2:00 Szeretettel várjuk a jelentkezésedet az alábbi telefon számra /WhatsApp-ra egy pár fotóval rólad. Ha van bármi kérdésed akkor is írj nyugodtan.
Sexparadies Team.