Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Sziasztok lànyok!

Beszéltek egy kicsit németül, önàllóak vagytok és a sajàt főnökötök szeretnétek lenni?

Itt a lehetőség, próbàld ki magad kanton Zürichben! Teljesen felújitott privàt szobàk kiadóak! A szobàk 1 vagy 2 hétre bérelhetőek.

Csak akkor keress, ha vagy NEM JÀRT LE A 90 NAPOD itt Svàjcban, vagy MÀR ENGEDÉLLYEL RENDELKEZEL.  ! MINIMÁLIS NÉMETTUDÁS SZÜKSÉGES, MERT TE KEZELED A TELEFONT! RECIS NINCS!

A szoba ára: 120 CHF/nap/fő

 A szoba àra tartalmazza:

hirdetés készitése, feladàsa, munkaeszközök, ENGEDÉLY elintézése, Wi-Fi, főzési és mosàsi lehetőség (mosó-és szàritógép a lakàsban).

 A szoba àra NEM tartalmazza:

Hirdetés ÀRA, enni- illetve innivaló, utazàsi költség (NEM tudom megelőlegezni, ez nem Studio).

 

Tovàbbi tudnivalók a szàllàsról:

Uster kanton Zürich harmadik legnagyobb vàrosa, 30.000 lakosú. A lakàstól gyalog 5 percre a vasútállomás, Migros, Kiosk, két kisebb «bevàsàrlóközpont». Vonattal 15 perc alatt bent vagytok Zürich belvàrosàban.

Sok vendég jön Zürichböl, törvényszigoritàsok miatt több helyet is be kellett zàrni, utcai prostitució már a Langstrasse-n sem engedélyezett. Usterben nincsen konkurrenziàd, a studio, ahol magyar lànyok dolgoztak màjusban bezàrt. Europai lànyok nem dolgoznak a városban.

A lakàs teljesen felújított. Egyszerre a lakàsban maximum két làny lakhat/ dolgozhat. Férj, barát, családtag háziállat nem jöhet! (Engem nem zavarna, szeretem az állatokat, de a szomszédnak van két kutyája és nehogy összekapjanak a kutyusok. Cica is ugyanebből az okból kifolyólag sajnos nem jöhet!). 

Csak megbízható és ÖNÁLLÓ lányok, barátnők jelentkezését várom. Itt ti kezelitek a telefont, ti osztjátok be az időtöket, nincs főnök. A hirdetés (németül) ELKÉSZÍTÉSE benne van a szoba árába, a HIRDETÉS KÖLTSÉGEIT TE ÁLLOD, viszont így te határozod meg, hogy hol és mennyit hirdetsz. Ezzel kapcsolatban érdeklődjetek nálam nyugodtan.Nekem a hirdetés megírásáért nem kell fizetni, csak a weboldalnak ahol hirdetsz!!! 

Szükséged van egy saját svájci Sim-kártyára, hogy tudd fogadni a vendégek hívásait. Ha nincs, akkor itt is be tudod szerezni, a lakástól 5 percre található mobil zone-tól. M-Budget Sim kártya 20 Frankba kerül, de van többféle szolgáltató.