Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Ha szeretnél még lakàst foglalni az év legerôsebb idöszakàban (kb december 20 és kb januàr 10 között), ne késlekedj! Màr csak 2 kiadó lakàs van erre az idöszakra.
Sziasztok lànyok!
Beszéltek egy kicsit németül vagy angolul, önàllóak vagytok és a sajàt főnökötök szeretnétek lenni?
Itt a lehetőség, próbàld ki magad kanton Zürichben! Teljesen felújitott privàt lakàsok kiadóak!
A munkàhoz minden segítséget megkapsz az elején!
Minimális német vagy angol tudás szükséges, mert te kezeled a telefont! Recis nincs! 
A LAKÁSBAN A GUMI NÉLKÜLI SZEX SZIGORÚAN TILOS! AZONNALI KITILTÁST VON MAGA UTÁN!
A lakàs ára: 130 CHF naponta.
Kedves és jó szervizü dolgozni nem rest lànyok elég szép összegeket meg tudnak keresni. Molettebb/ teltebb lànyokat is szeretettel vàrok, ti is tudtok szép pénzeket keresni. Légy àpolt és kedves a vendégekkel. 
A lakàs àra tartalmazza: hirdetés készitése, feladàsa, munkaeszközök, ENGEDÉLY elintézése, Wi-Fi, főzési és mosàsi lehetőség (mosó-és szàritógép a lakàsban).
A lakàs àra NEM tartalmazza: Hirdetés ÀRA, enni illetve innivaló, utazàsi költség (NEM tudom megelőlegezni).
Tovàbbi tudnivalók a lakàsról:
Uster kanton Zürich harmadik legnagyobb vàrosa ********** lakosú. A lakàstól gyalog 5 percre a vasútállomás, Migros, Kiosk, két kisebb bevàsàrlóközpont. Vonattal 15 perc alatt bent vagytok Zürich (Hauptbahnhof) belvàrosàban.
Strici, férj, barát, családtag nem jöhet!
Csak megbízható és ÖNÁLLÓ lányok jelentkezését várom. Itt ti kezelitek a telefont, ti osztjátok be az időtöket, nincs főnök. A hirdetés (németül) elkészítése benne van a lakás árában, a HIRDETÉS KÖLTSÉGEIT TE ÁLLOD, viszont így te határozod meg, hogy hol és mennyit hirdetsz. Ezzel kapcsolatban érdeklődjetek nálam nyugodtan. Nekem a hirdetés megírásáért nem kell fizetni, csak a weboldalnak ahol hirdetsz!
Szükséged van egy saját svájci Sim kártyára, hogy tudd fogadni a vendégek hívásait. Ha nincs, akkor itt is be tudod szerezni, a lakástól 5 percre található Melectroniscbol. M-Budget Sim kártya 20 Frankba kerül, és helyben aktivàljàk neked.