Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Erotikus munka a svájci-francia-német határon Basel-ben (Bázel), svájci tulajdonos.

A svájci főnökség olyan keresni akaró lányokat vár, akik profi és korrekt feltétekkel dolgoznának olyan bejáratott helyen ahol szinte csak magyar lányok vannak és barátságos magyarul is beszélő recepciós, akivel megoszhtaják kérdéseiket, problémáikat. Csinos 18 feletti lányoknak egyedi erotikus munka lehetőség Svájcban luxus szintű, igényes és maximálisan bereklámozott - ismert stúdióban, ahol a tulajdonos svájci és a legjobban teljesítő reklámokat kapod meg tőle, így maximalizálva a vendégszámod és a kereseted! A vendégek száma itt soha nem volt kérdés, az egyik legjobban fizető svájci város azoknak a lányoknak, akik erotikus munkából élnek. 

Minden extra a tiéd! Sklavin és domina lányok jelentkezését is várják. A kiutazásod a megszokott magánbusszal történik és ezt, ha szeretnéd, megelőlegezzük neked!

Lounge139 / extrák 100%-ban a tied | heti 5000 chf kereset | profi hirdetések | magyar recepciós.

A szalon kialakítása luxus felszerelésű, minőségi ágyak, bútorok, felszerelt konyha, fürdőszoba és nappali tv-vel, ingyenes wifi-vel, maximális higiéniával zárható széffel az értékeid számára. A közelben bevásárlóközpont található, így mindent megvásárolhatsz amire szükséged van, vagy pénzt is küldhetsz haza. 

Nincs tömegnyomor, maximum 6 lány dolgoznak együtt!

Minden, ami a munkához szükséges, ingyenes biztosítják a lehető legjobb minőségben. Üdítő, italok, kávé, tea ingyenes és profi hirdetéseket biztosítanak az interneten és újságokban is. 

Kereset hetente 5000 CHF tisztán vagy több! Ez csak rajtad múlik!

Ha nincs erotikus portfóliód, akkor profi képeket készíttenek rólad a hirdetéseidhez! 

A vendégkör gáláns, gazdag férfiakból áll, akik rendszeresen visszajárnak

Magas árakkal dolgoznak és a legális munkavállalási engedélyed elkészítik előre (ha elfogyott a 90 napod, segítenek az engedélyt elintézni). Napi elszámolás van és 100% diszkréció! Fontos az alapvető minimális nyelvtudás, de ha nem beszélsz nyelvet, akkor is dolgozhatsz itt, hiszen magyarul beszélő recepciós és lányok várnak, akik segítenek a kommunikációban is! Viszont a másik fontos dolog a szervized és itt nem arról van szó, hogy vállalj mindent, hanem arról, hogy amit vállalsz azt csináld jól és légy kedves a vendégekkel, építs vendégkört magadnak és érd el, hogy visszajárjanak hozzád. 

Te magad vagy a kereseted legfontosabb befolyásolója, minden más csak másodlagos!

Ne habozz, jelentkezz most, küldd el kérdéseid nekik emailben, sms-ben, viberen, whatsappon ingyenesen. 

ÚJDONSÁG / Nézd meg videó hirdetésünket is!