Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Keresünk hellyel rendelkező, kizárólag dekoratív, reprezentatív alkattal rendelkező lányokat igényes üzletfeleink részére masszázs és erotikus masszázs munkakörbe. A masszázs olajos, illetve illatmentes lehet, teljesen meztelenül történik és nemcsak kézzel, hanem teljes testtel, ergo body and body masszázst is kell végezned. Vendégeink számára lehetőség van szexmentes és erotikus jellegű masszázsra is.
Az erotikus jellegű masszázs nem csak tapogatásból áll, hanem gát, popsi és erogén zónák érintésével. Akik ezzel nincsenek tisztában kérjük, ne jelentkezzenek. Profi 1 ujjas prosztata masszázs alapfeltétel, de nem kizáró ok! Jelenlegi órabérezés alkalmanként, ami 2 óra ********** ezer forint. Extrák nincsenek. Munkaidő az éjszakai időpontokban, ami változó.
Nappali munkalehetőség nincs, a szalonok és magánmasszázsházak elkerülése miatt. A jelentkező hölgyeknek rendelkezniük kell vagy helyszínnel, vagy saját lakással, ahol fogadni tudják diszkréten a vendégeinket. A vendégeink nagyon alaposan szűrt vendégkör, tehát nem okoz nekik problémát a magasabb órabér kifizetése, de a névtelenség, a diszkréció szigorúan elvárt! Jelentkezés a megadott e-mail címen!