Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

A legkorrektebb feltételek. Top verdienst! (Tulajdonos hirdetése)

 A forgalom garantált, a vendégek egymás után jönnek!Koordinátor segít neked mindenben, kezeli a telefont, fogadja a vendégeket, stressz nélküli munkakörnyezet, egy igazán pörgős, luxus, hivatalos privátlakásban.Kizárólag női team.

Magas árak, rugalmas munkaidő.Saját szobád lesz, gyors wifi áll a rendelkezésedre, hirdetések többfelé(neten a legnépszerűbb online oldalakon, és újságban, egyénileg kiemelve is), munkaeszközök..természetesen mindez ingyenesen:-)

Legális, hivatalos munka.Profi marketing.Állandó vendégkör, korrekt feltételek, rejtett költségek nélkül! Németországban 2018.01.01.től engedélyre van szūkség.Mindent ami az engedélyhez szūkséges a ház intézi, és minden segítséget megkapsz! Az új prostitúciós törvény szerint csak gumival történhet minden, ennek ellenére az árak nem csökkentek, és a konkurencia kiesése miatt(sokan nem tudták biztosítani az új feltételeket), most még nagyobb forgalom tapasztalható.

Ne keresgélj tovább, barátságos csapat, magas kereset vár rád, nagyon jó feltételekkel dolgozhatsz:-) Legyen erotikus kisugárzásod, mosolyogj... heti 2000-3500 eur TISZTA kereset vár rád.(NEM FELES ELSZÁMOLÁS!)Gyere ki akár csak egy hétre, és visszajárós leszel:-)1 hét,  10 nap, és 2 hetes terminek.

Pornósoknak, playmate lányoknak, transzvesztitáknak, profi portfolióval rendelkezőknek EXTRA magas kereset.

Ha nem rendelkezel profi portfólióval, saját fotóssal megoldjuk.Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal a részletekért.Mindenkinek válaszolok, és minden kérdésedre választ kapsz:-)

 Ide valóban sok vendég jár, és nagy a pörgés,nem unatkozunk.Kérlek lehetőleg az alábbi számon viberen, vagy WhatsAppon jelentkezz.E-mail: [email protected]

 

 Viber/WhatsApp:  06702057874  Jelentkezés után, német számról tudlak hívni.