Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

A legkorrektebb feltételek. Top verdienst! (Tulajdonos hirdetése)

 A forgalom garantált, a vendégek egymás után jönnek!Koordinátor segít neked mindenben, kezeli a telefont, fogadja a vendégeket, stressz nélküli munkakörnyezet, egy igazán pörgős, luxus, hivatalos privátlakásban.Kizárólag női team.Takarítónő, külön szoba, gyors wifi széf...

Magas árak, rugalmas munkaidő. Saját szobád lesz, gyors wifi áll a rendelkezésedre, hirdetések többfelé (neten a legnépszerűbb online oldalakon, és újságban, egyénileg kiemelve is), munkaeszközök. természetesen mindez ingyenesen:-)

Legális, hivatalos munka. Profi marketing. Állandó vendégkörünk van évtizedek óta, korrekt feltételek, rejtett költségek nélkül! Németországban 2018.01.01.től engedélyre van szūkség. Mindent ami az engedélyhez szūkséges a ház intézi, és minden segítséget megkapsz! Az új prostitúciós törvény szerint csak gumival történhet minden, ennek ellenére az árak nem csökkentek, és a konkurencia kiesése miatt (sokan nem tudták biztosítani az új feltételeket), most még nagyobb forgalom tapasztalható. Minden legális, engedélyed intézzük, adód befizetve.

Ne keresgélj tovább, barátságos csapat, magas kereset vár rád, nagyon jó feltételekkel dolgozhatsz:-)

Heti 2000-3500 eur TISZTA kereset vár rád. (NEM FELES ELSZÁMOLÁS!) Gyere ki akár csak egy hétre, és visszajárós leszel:-) 1 hét,  10 nap, és 2 hetes terminek.

Pornósoknak, playmate lányoknak, transzvesztitáknak, profi portfolióval rendelkezőknek EXTRA magas kereset.

Ha nem rendelkezel profi portfólióval, saját fotóssal megoldjuk. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal a részletekért. Mindenkinek válaszolok, és minden kérdésedre választ kapsz:-)

Ide valóban sok vendég jár, és nagy a pörgés, nem unatkozunk. Kérlek lehetőleg az alábbi számon viberen, vagy WhatsAppon jelentkezz.

Tudom, hogy nem könnyű választani. Amit ígérek, betartom. Valóban gyönyörű, felújított lakásban dolgozhatsz, luxus keresetért, természetesen az extrákat megtarthatod.

 

 Viber/WhatsApp:  06702057874  Jelentkezés után, német számról tudlak hívni.