Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
A legkorrektebb feltételek. Top verdienst! (Tulajdonos hirdetése)
 A forgalom garantált, a vendégek egymás után jönnek! Megint keresek új lányokat, a visszajárósok mellé.Koordinátor segít neked mindenben, kezeli a telefont, fogadja a vendégeket, stressz nélküli munkakörnyezet, egy igazán pörgős, luxus, hivatalos privátlakásban. Kizárólag női team. Takarítónő, külön szoba, gyors wif,  széf...
Magas árak, rugalmas munkaidő. Saját szobád lesz, gyors wifi áll a rendelkezésedre, hirdetések többfelé (neten a legnépszerűbb online oldalakon, és újságban, egyénileg kiemelve is), munkaeszközök. természetesen mindez ingyenesen:-)
Legális, hivatalos munka. Profi marketing. Állandó vendégkörünk van évtizedek óta, korrekt feltételek, rejtett költségek nélkül! Minden legális, engedélyed intézzük, adód befizetve.
Ne keresgélj tovább, barátságos csapat, magas kereset vár rád, nagyon jó feltételekkel dolgozhatsz:-)
Heti ********** eur TISZTA kereset vár rád. (NEM FELES ELSZÁMOLÁS!) Gyere ki akár csak egy hétre, és visszajárós leszel:-) 1 hét,  10 nap, és 2 hetes terminek.
Pornósoknak, playmate lányoknak, transzvesztitáknak, profi portfolióval rendelkezőknek EXTRA magas kereset.
Ha nem rendelkezel profi portfólióval, saját fotóssal megoldjuk. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal a részletekért. Mindenkinek válaszolok, és minden kérdésedre választ kapsz:-)
Ide valóban sok vendég jár, és nagy a pörgés, nem unatkozunk. Kérlek az alábbi számon viberen, vagy WhatsAppon jelentkezz.
Tudom, hogy nem könnyű választani. Amit ígérek, betartom. Gyönyörű, felújított lakásban dolgozhatsz, luxus keresetért, természetesen az extrákat megtarthatod.
 
 Telefon/Viber/WhatsApp:  ********** Iacute;rj vagy hívj, jelentkezés után német számról tudlak hívni.