Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Dolgozz otthonról Modellként! Magyarországon egyedi lehetőséget kínálunk!

Belefáradtál már, hogy mindig stresszelned és sietned kell munkába menet? Gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne otthon dolgozni a saját időbeosztásod szerint úgy, ahogy Te szeretnéd? Szeretsz egyedül dolgozni és jól beszélsz, írsz angolul? Ha rendelkezel egy középkategóriás számítógéppel / laptoppal illetve stabil internetkapcsolattal, mi megtanítunk mindenre amit tudnod kell mellé, valamint a további eszközöket is biztosítjuk a zavartalan otthoni munkához. Meguntad a robotolást semmi pénzért? Sulizol vagy dolgozol, de mégsem érzed az előrelépést / haladást? Nálunk nem kell naponta 8-12 órákat dolgoznod, nem kell hallgatnod a folyamatos nyaggatást, hogy miért késel el munkából. Itt jól érezheted magad, rengeteg nevetéssel és zenehallgatással telik a munka, mindeközben egy rakás pénzt keresel... jól hangzik, igaz? Varázsold olyanná az életed amilyenné szeretnéd, mi ehhez minden segítséget megadunk!

Amit Garantálunk:

- Kiemelkedő jövedelem

- Kétheti kifizetés: Nálunk kéthetente pontosan megkapod a fizetésed, késés nélkül!

- Ha bármiben elakadsz, vagy bármilyen eszközre szükséged van, ránk bármikor számíthatsz!

- Ha bármikor a munkában problémád merülne fel, bármilyen technikai vagy szakmai. Kollégáink a nap 24 órájában a rendelkezésedre állnak!

- Anonimitás & Diszkréció: Nálunk nem kell félned attól, hogy bárki megtalálna, akit nem akarnál! Bármilyen országot/régiót tiltani tudunk számodra.

 Amit Tőled várunk:

- Megbízhatóság, precizitás: ezt nagyon komolyan vesszük, hiszen a bizalom a munkánk egyik alapköve. Mi minden segítséget megadunk neked és teljes mértékben számíthatsz ránk, ezt ugyanúgy elvárjuk tőled is!

- Ha az általunk kapott eszközökkel dolgozol(számítógép, kamera stb.), értelem szerint elvárjuk hogy felelősségteljesen használd azokat és vigyázz rájuk!

- Az egyes oldalak szabályait, feltételeit mindig tartsd be, hisz a lehetséges problémák téged is érinthetnek!

- Nálunk nincs fix munkaidő megszabva, teljesen te osztod be idődet, viszont a saját érdeked is az, hogy valamilyen szinten egy rendszerességet kialakíts! Ezáltal a visszajáró felhasználóid, rád fognak találni!

- Elhivatottság és tudatosság: tudd rendezni magadban, hogy a munka és a magánélet nem összevonható, ahogy online vagy el kell hagynod a magánéleted minden lehetséges gondját, hiszen a jókedv elengedhetetlen a munkához.

Ha felkeltettük az érdeklődésed és úgy érzed ez egy remek lehetőség számodra, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és akár 48 órán belül kezdhetsz is, a feltételeknek megfelelően!