Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Sziasztok lànyok!

A 15 éve jól müködö 3 Erotikus studioinkba, Thunba keresünk folyamatosan lànyokat Svàjcba, 18-35 éves korig.

Mi vagyunk tényleg a legelsö és legrégebbi Magyar Studio Thunban! Non-stop nyitvatartàssal vagyunk, ami a legjobban megéri neked!

Nàlunk szabad vagy, nincs recepcios aki folyton felügyel, persze ami tilos is Svàjcban! Napi minimàlis fix. bérleti dij van. Nincs szàzalékos lehuzàs! Ami napi kiadàsod van Svàjc felé az a napi ado. Amelynek az összege 25fr. Sok helyen többet kérnek, ott is àt vagytok vàgva!

Nàlunk a vendég neked fizet, te teszed el a pénzedet egy külön sajàt kasszàdba, nem pedig a recepciosnak fizet a vendég, vagy pedig egy kamera elött egy làdàba kell beledobnod és talàn akkor este vagy amikor éppen arra jàrnak és akkor van elszàmolàs vagy pedig 1 hétig nem kapod meg a pénzedet és ott kell maradnod! Ezt teljesen tiltja a törvény!

Az àrak nàlunk a legmagasabbak, 15 éve tartjuk, nincs akciozàs vagy hétvégi engedmények! Ha az akciozàs mellett még kiszàmolod, hogy bizonyos szàzalékàt le kell adnod abbol az összegböl, meg a napi adot, meg a hirdetésedet is te fizeted, akkor szinte semmit nem viszel haza! Hiàba a millios igérgetések!

Nàlunk nincsenek àtvàgàsok, korrektek vagyunk, voltunk és maradunk is! Ezért vannak nàlunk olyan lànyok, akik több éve itt dolgoznak!Napközben is, esténként is bàrmikor kimehetsz, nàlunk nincs megszabva, hogy mikorra kell vissza érned, mint màshol vagy sok helyen még a boltba sem mehetsz felügyelet nélkül. Ez persze csak akkor fog kiderülni, amikor màr ott vagy!

Ha segitség kell, keress meg az elérhetöségünkön. Segitünk!

Ha szeretnél escortot is vàllalhatsz, persze nem muszàj, természetesen magas àron, bevàllalnod sem kell az extràkat, ha nem szeretnéd!Ami még fontos,hogy nàlunk mindent ovszerrel végezhetsz,ha nem akarsz nem kell bevàllalnod anélkül és mikorra kiérsz ez akkor is igy lesz!

Ha felkeltettük az érdeklödésedet, akkor szeretettel vàrjuk a jelentkezésedet!

Várunk téged!

Golden-Girls Studio