Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Webkamerás modell stúdió felvételt hirdet!

Exkluzív környezet, magas kereset, tanulási lehetőség és baráti társaság! Budapest belvárosában. 

Mit kínálunk? - Exkluzív stúdió - Teljeskörű diszkréció- Profi felszerelés - Kiváló operátor csapat - Baráti társaság - Iskola, nyelvtanulás - Pontos napi elszámolás - Heti kifizetés - Havi 300-800 ezer forint kereset. (Vagy a csillagos ég. Tőled függ) - Bejelentett szexmentes munka (modell állás körben) - Szálláslehetőség - Mindenben számíthatsz ránk.

Ha része akarsz lenni egy különleges csapatnak és jó környezetben jó emberek között szeretnéd eltölteni az idődet - akár tanulás mellett - jelentkezz most!

Ha csak szeretnéd kipróbálni magad, megtudni mire vagy képes a színészkedés területén, vagy rajongókat szeretnél gyűjteni, esetleg a sok pénz érdekel, - jelentkezz most!

Kiket keresünk? 18 év feletti magára adó dekoratív fiúkat és lányokat, akik nem félnek kipróbálni magukban a lehetőséget, valamint párokat, homoszexuális férfiakat illetve shemale modelleket is..Fontos! Szexmentes és diszkrét munka. Csak rajtad múlik minden. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed kérlek írj egy e-mailt a [email protected], vagy a [email protected] címre, vagy további információkért keress Viberen vagy telefonon a +36 20 509 2031 -as telefonszámon! Elérhetsz minket weboldalunkon is: http://feherliliomstudio.com/ Keress bátran és bizalommal, az informálódás semmibe nem kerül és lehet megleled életed munkáját. ;)

Email: [email protected] 

Tel: +36 20 509 2031

Web: http://feherliliomstudio.com/