Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Webkamerás modell stúdió felvételt hirdet!
Exkluzív környezet, magas kereset, tanulási lehetőség és baráti társaság! Budapest belvárosában. 
Mit kínálunk? - Exkluzív stúdió - Teljeskörű diszkréció- Profi felszerelés - Kiváló operátor csapat - Baráti társaság - Iskola, nyelvtanulás - Pontos napi elszámolás - Heti kifizetés - Havi ********** ezer forint kereset. (Vagy a csillagos ég. Tőled függ) - Bejelentett szexmentes munka (modell állás körben) - Szálláslehetőség - Mindenben számíthatsz ránk.
Ha része akarsz lenni egy különleges csapatnak és jó környezetben jó emberek között szeretnéd eltölteni az idődet - akár tanulás mellett - jelentkezz most!
Ha csak szeretnéd kipróbálni magad, megtudni mire vagy képes a színészkedés területén, vagy rajongókat szeretnél gyűjteni, esetleg a sok pénz érdekel, - jelentkezz most!
Kiket keresünk? 18 év feletti magára adó dekoratív fiúkat és lányokat, akik nem félnek kipróbálni magukban a lehetőséget, valamint párokat, homoszexuális férfiakat illetve shemale modelleket is..Fontos! Szexmentes és diszkrét munka. Csak rajtad múlik minden. 
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed kérlek írj egy e-mailt a ********** ********** , vagy a ********** ********** címre, vagy további információkért keress Viberen vagy telefonon a ********** as telefonszámon! Elérhetsz minket weboldalunkon is: ********** Keress bátran és bizalommal, az informálódás semmibe nem kerül és lehet megleled életed munkáját. ;)
Email: ********** **********  
Tel: **********
Web: **********