Kivételes lehetőség, a bécsi Residenz új lányokat keres erotikus munkára a korona utáni nyitásra!

Júliustól végre újra lehet erotikus munkát végezni Ausztriában a korona vírus után, így újra megnyitja kapuit a Residenz, amiről már biztosan hallottad, hogy az egyik legjobb hely Bécsben! Ha úgy gondolod, hogy itt az ideje kipróbálnod magad ezen a helyen, mert kivételesen csinos külsővel rendelkezel és profi portfólióval, akkor mindenképp olvass tovább, és tudd meg a részleteket!

A Residenz privát háza 10km-re található Bécstől, így kellően diszkréten tudod fogadni a vendégeidet, de mégis közel vagy a központhoz. Foglalhatsz termint 1, de akár 2 hétre is, minden esetben az érkezésed utáni nap már munkába állhatsz, mivel a munkához szükséges papírokat és a kiskönyvet a főnökség elintézi neked!

Naponta 500 és 1000 € közötti kereset vár szezontól függetlenül!

A privát ház vendégei mind előkelő, gáláns férfiak, akik a megszokott színvonalért cserébe hajlandóak nagy összegeket kifizetni, így biztos lehetsz a magas keresetben. Ha nem beszéled tökéletesen a nyelvet, akkor sincs gond, mivel magyar nyelvű recepciós segíti a munkád!

Nyitvatartási idő

  • hétfő-csütörtök: 10:00 – 22:00
  • péntek-szombat: 11:00 – 23:00
  • vasárnap: 12:00 – 22:00

A Residenz privát háza 400m² és 2 emeletes, ahol 7 luxus szoba áll a rendelkezésedre, hogy a legmagasabb színvonalú munkakörnyezetben fogadhasd a vendégeid. Minden itt dolgozó lánynak külön lakosztály van biztosítva, konyhával, fürdőszobával, 2 zuhanyzóval és ágyakkal. Valamint minden lánynak saját értékmegőrző fiókja is van így kereseted, értékeid mindig biztonságban tudhatod.

Ha első terminedet foglalod nálunk, kérünk tőled 2 útlevél fényképet, hogy tudjuk intézni a munkához szükséges papírokat számodra.

Ha valamire szükséged lenne (cigi, édességek, üdítők, munakeszközök, stb…), sok minden található a recepciósnál is, így kényelmesen megveheted a házban, de gyalogosan 5 perc távolságra van Bécs legnagyobb bevásárló központja, az SCS, ahol az égvilágon minden megtalálható.

Szoba bérleti díjaink attól függően változnak, hogy dolgoztál-e már a Residenzben, vagy első alkalommal érkezel. 2 kategóriában dolgozhatsz: 1es csomag (első termin esetén) vagy 2es csomag (visszajárós lányok).

Elérhetőségeink:

Galéria: