Svájc különböző középméretű városai rád várnak, ha erotikus munkát keresel

Biel, Bellach (Solothurn), Thun / Steffisburg, stabil, magas kereseti lehetőséggel.

A szeptember 1-től érvénybe lépő új magyarországi szabályok miatt a koronavírus teszted árát kifizetjük, ha a megbeszélt termínt ledolgozod nálunk!


A stúdió és a lakások magyar-svájci tulajdonban vannak, így ha nem beszélnéd a nyelvet sem leszel elveszve, mert segítünk a beilleszkedésben, hiszen mi, a tulajdonosok is magyarul beszélünk. Nem szeretnénk csalogatni és áltatni Téged a heti több milliós keresetekkel, mint ahogy ezt több helyen még ígérgetik (bár ritkán nálunk is előfordul), mert sajnos már nem azt a világot éljük.

A heti 1500-3000 frankot (400-800 ezer forint) egy átlagos lány mindig hazavisz

és ezt az összeget könnyűszerrel Te is megkeresheted, ha Te is akarod.

Ez nagyban rajtad, a képeiden és a szervízeden múlik, hiszen bevezetett stúdióink minden lehetőséget biztosítják számodra a sikeres munkavégzéshez.

Lakásaink és stúdióink minden igényt kielégítve vannak felszerelve, konyha, nappali, tv, internet, wifi. A munkavégzéshez minden szükséges eszközt és kiegészítőt biztosítunk. Erotikus szalonjaink belvárosiak, így minden ami fontos a közelben található. Üzletek, szupermarket, szolárium, edzőterem stb…

A legális erotikus munkához szükséges bejelentést ingyenesen készitjük el számodra, mely évente 90 napig érvényes.

A 90 nap lejárta után pedig, ha szeretnél tovább Svájcban dolgozni, a B- és L-papirok megszerzésében is tudunk segíteni, mely egyéves tartózkodási és munkavállalási engedélyt nyújt. Természeseten minden lánynak saját szobája van, ahol dolgozol és alszol is (felár nélkül).


erotikus munka svájcban

Studio Paradiso Biel

3 hálószobás + nappalis lakás, 3 lány dolgozik itt maximum. A lakás a belváros szívében található, nagyon forgalmas, nem csak időpotra érkező, hanem “becsengetős” és emellett természetesen törzsvendégeink is vannak, mivel immár 4 éve müködtetjük a stúdiót.

Studio Paradiso Steffisburg

5 szobás stúdió 3-4 lány dolgozik itt a Thuni sétálóutcától gyalog 5 percre, idilli környezetben, közvetlen az Aare folyó partján, kertkapcsolattal. Termines és becsengetős vendégek egyaránt látogatják. Szintén 4 éve van a tulajdonunkban és 300 frankos óradíjjal magas kereseti lehetőséget nyújt, sok visszatérő vendégnek is köszönhetően.

Studio Paradise Bellach

Közvetlenül Solothurn mellett, közel a belvároshoz és szupermarketekhez, 5 szoba + nappali + sminkszobás stúdió, bekerített nagy kerttel, ahol szintén 3-4 lánnyal dolgozunk. Itt leginkább termines, de becsengetős vendégeket is fogadunk.

 Az utazást ugyanúgy megelőlegezzük, mint más helyeken is, hozzánk is járnak a közismert buszok, melyek közvetlenül a stúdiókhoz szállítanak. 

Profi képek nem feltétel, mi csinálunk Rólad, többek között ez is benne van a “Studio Paradiso-csomagban”.

Stúdióink kedveltek a vendégeknél, mert nálunk nincs zsákbamacska, minden lányt aktuális és 100% hiteles fotókkal hirdetünk. Terminjeidet telefonon, SMS és emailben, profi módon vesszük fel és organizáljuk, Neked csak a munkára kell összpontosítanod.

Telefonszám: +41793094942

Viber / WhatsApp

E-mail: [email protected]

Judit

Amennyiben tetszik az ajánlatunk, az alábbi telefonszámon illetve elérhetőségeken is kapcsolatba léphetsz velünk:

Üdvözlettel,
Judit & Péter

Nézd meg galériánkat, hogy többet megtudj a stúdióinkról!

bellach biel erotikus munka svájcban
bellach biel erotikus munka svájcban
bellach biel erotikus munka svájcban
bellach biel erotikus munka svájcban
bellach biel erotikus munka svájcban
bellach biel erotikus munka svájcban
bellach biel erotikus munka svájcban
bellach biel erotikus munka svájcban