Több olcsó, heti leadós lakás közül is választhatsz Lipcsében!
 A heti bérleti díjat 2 részletben is fizetheted! 
Lipcse régóta híres múltjáról, rengeteg lány kedvenc városa erotikus munka terén, mivel állandó és biztos keresetet nyújt, az itt dolgozóknak! Ha stabil munkahelyet keresel, ahol önállóan tudsz dolgozni, és a fix leadón kívül nincs kiadásod, akkor jelentkezz minél előbb!

Ha megfogadod a mi tippünket, használd ki hogy közelegnek az ünnepek, mert Lipcsében híresen szép a karácsonyi vásár, így szabadidődben gyönyörködhetsz a város szépségeiben. Ragadjon el az ünnepi hangulat és mellette keress annyi pénzt, amennyit csak szeretnél, minden csak rajtad múlik!


 
A lakások 15 éves múlttal rendelkeznek, és a belvárosban találhatóak, így nem kell aggódnod nullás napok miatt! 100%ban legális munkát kínálunk, az adataid a rendőrségen és az adóhivatalnál is le lesznek jelentve ahogy kezdesz dolgozni, így nyugodtan foglalkozhatsz azzal, amiért jöttél - pénz kereséssel!
 
NINCS LEADÓ, SEM SZÁZALÉK! HETI FIX BÉRLETI DÍJ VAN, AMIT AKÁR 2 RÉSZLETBEN IS FIZETHETSZ

Escort munkára is van lehetőség, sofőrt biztosítunk! Minden adott, hogy itt töltött termined alatt kényelmesen dolgozhass, lakásaink mindennel fel vannak szerelve, főzésre ill. mosásra minden lakásunkban van lehetőséged. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően pedig minden a közelbe van: bolt, gyógyszertár, szolárium
 
Ha többen jelentkeztek, leadó akcióval várunk titeket!

Alap esetben a heti leadó 1 főre 490 EUR (/szoba), amibe beletartozik az adó illetve az internetes hirdetésed. DE! Ha hárman jöttök dolgozni, úgy csak 1000 EUR /hét a lakás bérleti díja, tehát 1 hetet elengedünk! Ezt nem szabad kihagyni!


Elvárásaink:

munkához szükséges fotók + selfie
korrekt hozzáállás
dolgozni akarás

Nézd meg hol fogsz dolgozni:
fix heti leadó lipcse erotikus
fix heti leadó lipcse erotikus
fix heti leadó lipcse erotikus
fix heti leadó lipcse erotikus
fix heti leadó lipcse erotikus

Hívj / Írj / Kérdezz / Jelentkezz:
E-MAIL: ********** **********
VIBER/WHATSAPP:
**********