Mindig is érdekelt, hogy mennyit kereshetnél webcam munkával? 300+ webcam munka lehetőség csak nálunk


Manapság a legkönnyebb szexchat munkát találni az interneten, pl. itt. De ha nem lennél tisztában mit is jelent pontosan a webcam modell munka, vagy más szóval a live chat, és még csak ismerkedsz az erotikus műfajjal, akkor itt elolvashatod mit is takar pontosan ez a kategória, vagy elöző német nyelvű cikkünk is nagy segítség lehet, a szexchat munka terén.

Mivel az erotikus műfaj ezen területe egyáltalán nem új dolog, és az interneten lépten-nyomon webkamerás szexchatekbe botlik az ember, úgy gondoltuk, gyerekjáték lesz kontaktot találni az egyik ilyen szolgáltatóhoz, hogy rajtuk keresztül képet kapjunk arról, hogyan is működik egy ilyen rendszer, és mik a tapasztalatai az ott dolgozóknak.  Az általunk felkeresett kisebb-nagyobb magyarországi cégek ugyanis vagy válaszra sem méltattak, vagy határozottan elutasították az interjú lehetőségét. Azok a lányok pedig, akik a szexiparban köztudottan ezzel foglalkoznak – vagyis a kamerák előtt vetkőznek és a chatelő kívánságait teljesítik – még csak anonimitásukat megőrizve sem akartak nyilatkozni az ügyben.

-tudjuk meg a Velvet részletes cikkéből

Már-már azt hittük, valamiféle misztikus munkáról lehet szó, amikor többnapos telefonálgatás és keresgélés után az egyik online stúdióhálózat tulajdonosa úgy döntött, segítségünkre lesz, mi több, meg is mutatja nekünk a Ráday utcában lévő budapesti stúdióját.

A hagyományos, körfolyosós bérházi lakásról még akkor sem mondaná meg senki idegen, hogy falai között erotikus munka folyik, amikor belép az előtérbe. Az elsősorban online adások készítésével foglalkozó cég neve már öt éve közismert a magyar szexiparban (azelőtt más néven, amerikai médiavállalatokkal dolgoztak, főként a filmgyártás és forgalmazás területén), rögtönzött idegenvezetőnk korábban a pornó egyéb területén tevékenykedett.

Hatszázezret is megkereshet egy szexchatelő

Folyamatosan keresnek webkamerás munkára lányokat egész Magyarországon! Szexchat munkát találhatsz a belvárosban itt, vagy itt, de körülnézhettek itt is, ahol több munkát találtok.

Az előző cikkükben már írtunk a erotikus live chattémában, így érdemes azt is elolvasnod, ha érdekes a szexchat munka!

„Az egész világon 3500-3800 ilyen online szexkamerás oldal van, Magyarországon 15-20 cég foglalkozik ezzel” – magyarázza a stúdió tulajdonosa, miközben körbevezet minket a lakásban. Öt apró szobát számolunk (szinte csak egy ágy és egy íróasztal fér be), amikben javarészt már folyik a munka, ám a lányokat cseppet sem zavarja az ajtónyitogatás, üdvözlésképp ugyanolyan vidáman, mosolyogva intenek nekünk oda, mint ahogyan a kamerába kommunikálnak. Ami egyből feltűnik, hogy a kis helyiségekben nem egyedül vannak. „A másik lány az angolul nem beszélő model helyett chatel a vendégekkel” – világosít fel a főnök. „Vagyis segíti a szereplőt a kommunikációban, és abban, hogy a legjobbat nyújtsa a közvetítés alatt. Természetesen ő nem látszik a képernyőn, az előfizető pedig észre sem veszi, hogy javarészt nem azzal a lánnyal beszélget, akit a számítógép képernyőjén lát.”