A Beszamolok az egyik legnagyobb szexpartner kereső weboldal Magyarországon

A nevétől eltérően itt nem csak beszámolókat, kommenteket, véleményeket találsz az egyes szexpartnerekről.

Az oldal inkább hirdetőoldalként funkcionál, azaz megtalálhatod itt a legtöbb magyarországi szexpartner lányt, fiút, travit. Sok sok kisebb weboldalt foglal magába a beszamolok lapcsoport, amik mind mind erősítik a hirdetőoldalt abban, hogy az egyik legnagyobb szexpartner hirdetőoldal legyen. Például a beszamolok is ide tartozik, amire kattintva a beszamolok jön be, ez nyilván kis forgalom növelési trükk.

A legmegbízhatóbb Budapesti és vidéki szexpartner kereső oldalként hirdetik magukat, amit persze nehéz lenne ellenőrizni, de legyen…

Az oldalon Budapesti és vidéki masszázs lányok is elérhetőek, akiket itt listázhatsz ki magadnak. Amikor e cikk íródott, éppen 326 budapesti masszázs lány volt elérhető az oldalon illetve csak 25 vidéki:) Úgy tünik vidéken a masszázs munka nem dominál:)

A vidéki szexpartnerekről:

A vidéki szexpartnerek főleg Miskolc, Győr, Sopron, Nyíregyháza, Debrecen, Székesfehérvár, Pécs, Vác, Veszprém városokban hirdetik magukat, de elérhető szinte minden nagyobb magyarországi városban ez a jellegü szolgáltatás. 

Beszámolok – szexpartner, masszázs kereső Hogy ne te szopjál!

Az egyes szexpartnerekről vagy csak masszázs lányokról rengeteg beszámolót találhatsz itt. Az, hogy ezek mennyire igazak vagy manipulatívak, mindenki döntse el maga. Minden esetre nagyon igényes kialakítású beszámoló oldalról van szó, ahol az egyes beszámolókat könnyen megtalálod az adott lány neve, telefonszáma és egyéb szürők alapján.

Budapest és vidéki szexpartner, masszázs lányok fiúk travik is találhatóak az oldalon, viszont ezekből sokkal kevesebb van, mint lányokból.

A szexpartner business minden országban legfőképpen a női prostituáltakról szól, hiszen a legtöbb hirdetés ilyen jellegü.

Kevesen tudják, hogy a szexpartner hirdetőoldalak legálisan müködnek szinte minden országban (kivéve ahol betiltották vagy nem engedélyezik a sexpartner hirdetéseket, mint Dubajban).

A beszamolok nagy hangsúlyt fektet az úgynevezett szexpartner beszámolókra. Éppen ezért kapta a beszámolók nevet a hirdetőoldal.

Mik azok a beszámolók?

A vendégek, azaz férfiak beszámolókat írhatnak egy egy légyott után, amiben pozitív vagy negatív véleményt írhatnak az adott szexpartner hölgyről. Beszámoló írása bárki számára lehetőség, a sexpartner lányok reagálhatnak is rá, ugyanúgy ahogy masszázs lányok fiúk travik. Az összes beszámolót itt találod, de a red-life oldalon is találhatóak beszámoló jellegü vélemények, csak éppen az erotikus munka hirdetásekről. A mi fórumunkat itt találod.

Masszázs hirdetések:

Masszázs hirdetőink aktust nem vállalnak, erre a szexpartner hirdetésekben keress rá. Minden hirdető saját maga adja fel masszázs és szexpartner hirdetését. Az összes masszázs hirdetést itt találhatod.

A beszamolok magyarország legrangosabb szexpartner és erotikus masszázs kereső oldala a www.alexa.com szerint.