Csatlakozz a Swiss-Girls csapatához és menj biztosra!
12 éve kínáljuk a legprofibb erotikus munkákat világszerte! 

Pár szóban összefoglalva a Swiss-Girls, Magyarország legrégebbi erotikus és escort munkákkal foglalkozó professzionális ügynöksége. Több, mint 12 év tapasztalatával a hátunk mögött a legjobb feltételeket nyújtó munkahelyeket kínáljuk, mindezt gyors – profi – korrekt – barátságos és kedves hozzáállással. Számunkra mindig csak az a fontos, hogy TE ELÉGEDETT LÉGY.Viktor - az ügynökség tulajdonosa

Ügynökségünk a következőket nyújtja ⇓

Profi és gyors munka szervezés - állandó segítség a jelentkezéstől kezdve a hazautazásig!
Legjobb munka körülmények és feltételek, amiket a Ti érdeketekben harcoltunk ki és ellenőrizzük azt minden nap!
Legmagasabb árak és kereset, ami elérhető manapság! A régi magas árakon dolgozhatsz nálunk csakis!
100% diszkréten kezeljük adataid - tőlünk soha senki nem tudja meg mivel keresed a pénzed.
Kiutazást 100%-ban megelőlegezzük neked (saját magánbusz)
Legális munkavállalási engedély érkezés után - stresszemntes munka
Nyelvi akadályok nincsenek, minden munkahelyünkön profi és segítőkész, barátságos recepciós vár rád

Aktuális legjobb Svájci munkaajánlataink:

Erotikus munka Svájcban - KIRCHDORF. Aargau kantonban lévő 22 éve bejáratott nagyon forgalmas privát lakás, stabil és állandó vendégkörrel - régi magas árakkal - profi és barátságos recepcióssal és persze a legmagasabb keresettel, ami heti 1 millio Ft felett van! Részleteket és képeket nézd meg itt!
Amriswil, ********** rgau kantonban lévő 6 éve müködő privát lakás barátságos és stresszemntes munkahely. Nálunk nincs más dolgod, csak hátradőlni és várni a vendégeket. Stabil forgalmunk és magas áraink vannak, amit nem tervezünk csökkenteni, nincs rá szükség. Ha jó szervizes igényes lány vagy, itt a helyed. Részleteket és képeket nézd meg itt!
Pfaffnau, Luzern kantonban. 16 éve nyitva ugyanazzal a svájci-magyar házaspár tulajdonossal. Magas árak, kiváló akciók és állandó jó kedv, ami itt garantált. A kereset heti 1 millió Ft felett van stabilan, csak tőled függ mit hozol ki magadból, profi fotók nem feltétel. Részleteket és képeket nézd meg itt!

Több, mint 22 éve müködő bejáratott luxus privát lakások rengeteg törzsvendéggel!Az árak a válság óta sem csökkentek és korrekt feltételek vannakKereset akár heti 1 millió Ft tisztán, ez a te részed Nincs semmilyen kiadásod az 50% hivatalos leadón kivül, nem kell fizetni semmiértLegális munka, engedélyt intéz a tulajnő első nap Teljesen felszerelt luxus privát lakás, TV, DVD, Internet, modern konyha és fürdő, terasz, kerti partyk Profi hirdetése van a lakásoknak15 éve és neked is a legjobb hirdetéseid lesznek míg dolgozol Rengeteg törzsvendég és új vendég, nagy forgalmú lakások, ahol mindenki keresRecepciós dolgozik a lakáson, így nyelvtudás nem feltétel Megelőlegezik az utazásod és a erotikus portfólió készítést is 
Recepcióst, üzletvezetőt keresünk Svájci privát lakásokba magas napi fix és extra juttatások. Részletek itt!
Tedd fel a kérdést magadnak, hol dolgoznál szívesebben? A pár napja, hete nyitott üzletekben, ahol amatőr kezdő fiatalok próbálkoznak (99%a a hirdetéseknek ez), vagy a 2 évtizede ugyanott és ugyanazzal a tulajdonossal müködő helyen ahol 22 éve nem változott semmi? EZEK LENNÉNK MI!
Mobil, SMS, Viber: ********** Kata)Email: ********** ********** Skype: viktor-modelsWEB: **********
 Itt fogsz dolgozni:
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben
Swiss-girls munkaajánlatai - Alapítva 2004-ben