Biztos kereset ha a Svájci erotikus munkára jelentkezel!

Girls Deluxe - a név ami egyet jelent a luxussal!

Dolgozz kényelemben, wellness körülmények között, bejáratott privát erotikus címeken!

 BAD RAGAZ - BUCHS - CHUR - MELS - TRÜBBACH 

Szeretnél színvonalas svájci munkahelyeken keresni annyit, hogy ne kelljen aggódni a jövő miatt? Szeretnél egy igazán gondtalan életet? A Girls Deluxe üzleteivel ez lehetséges, nem kell mást tenned, mint jelentkezni! 

Olyan lányokat keresünk, akik dolgozni akarnak és pénzt keresni erotikus munkával. Ehhez elengedhetetlen a korrektség, vendégekkel kedves közvetlen stílus, valamint az igényes megjelenés. Nyelvtudásra is szükséged lesz, mivel a tulajdonos svájci, így angolul/németül tudsz vele beszélni!

A legismertebb magánklubok Svájc üzleti központjának közelében helyezkednek el. Itt van lehetőséged, hogy megismerkedj befolyásos, jómódú, jól fizető üzletemberekkel. A Girls Deluxe privát klubjai mind nagyon híresek, rengeteg a törzsvendég! A munkaidő teljesen rugalmas, minden tőled függ!

18-45 év közötti lányok jelentkezését várjuk! Nem baj ha kezdő vagy, mindenben segítünk, hogy sikeres legyél ezen a téren!

A kiutazást a főnökség fizeti!!*

* min. 15 napos termin esetén.

Amit a Girls Deluxe elvár:

  • Ápolt megjelenés
  • Önmagadra és környezetedre való igényesség
  • KORREKTSÉG

  

Amit a Girls Deluxe nyújt:

  • Átlagon felüli kereset!
  • Rugalmas munkaidő
  • Nyugodt légkörű munkahely - luxus környezet

Elérhetőségek:

Helena

  

Extra magas kereset színvonalas privát lakásokban profi erotikus munkával! Luxus és kényelem, nézd csak meg a képeket, és döntsd el te magad: