Svájci tulajdonos magyar üzletvezetővel igényes lányokat keres erotikus munkára

Csatlakozz profi, tapasztalt csapatunkhoz és dolgozz velünk Svájcban ha kivételesen csinos külsővel jelentkezel és szeretnél korrekt feltételekkel dolgozni barátságos környezetben! Svájci a tulajdonos, viszont az üzletvezető magyar, így nem gond ha nem beszéled perfekt a nyelvet, mert mindben a segítségedre leszünk. 

 // munkavállalási engedély ingyenes // hirdetések a mi költségeink //  kifizetés naponta // 

Rengeteg gáláns törzsvendég várja az új magyar lányok érkezését, épp ezért nincsenek nálunk nullás napok / hetek, szezontól függetlenül extra magas keresetre számíthatsz! A lehető legjobb svájci erotikus munkalehetőség a piacon jelenleg, csapj le rá most!

A visszajárós lányok táborát újra alakítottuk, kizárólag igényes, szép, magyar lányokat várunk!

Napi 50 chf leadó - de ha aznap nem dolgozol, nem kell kifizetned!!

Vélemény...

Régóta gondolkoztam Svájcon de egész eddig mindig csak magyarban dolgoztam lakáson. Barátnőim viszont már annyira dícsérték a helyet, hogy  muszáj volt kipróbálnom milxen és a BlueLampot választottam a női vezetőség miatt :) Nem bántam meg! Szuper volt hogy mindenki magyar, így szinte fel sem tűnt hogy nem otthon vagyok :D Itt pár óra alatt este kerestem annyi pénzt, mint otthon egy hét alatt és nem kellett aggódnom hogy mikor esik be egy ismerős... Nekem nagyon bejött, úgyhogy a visszajárós helyeim között van már! :)
Letti
 

Svájc keleti részén, Thurgau kantonban Zürich-től 40 km-re található a Studio BlueLamp

A stúdió ahol dolgozni fogsz teljeskörűen modernizált, ahol minden a Te kényelmed szolgálja! Természetesen minden lánynak saját szobát biztosítunk, így megvan a privát szférád!

 - Magánbuszos kiutazást kifizetjük számodra - 

Ha bármi kérdésed lenne, szívesen állunk a rendelkezésedre, mert tudjuk milyen nehéz az első döntést meghozni...

Jelentkezz még ma!

Telefonszám: +41 79 478 52 80

Viber / WhatsApp

E-mail: [email protected]