Egy fiatal webcam modell mindent megváltoztató új munkája a webkamera előtt

Én is úgy kerültem bele mint sokan ebbe a munkába... barátom barátja aki pont éppen akkor és folytathatnám, de nálam valóban ez történt.

Nap mint nap kitöltik a fiatal webcam modell minden idejét

A webkamerás munkában részt vevő modellek szinte mindegyike ilyen és ehhez hasonlóan kezdi az életének azon részletezését, hogy pontosan milyen módon kerültek bele ebbe a munkába. A webkamerás munka természetesen a megkeresett pénzről szól, ami teljesen szexmentesen érhető el. A legtöbb esetben a modellek előtte olyan munkával keresték a pénzt amely nem igazán mozgatta meg őket, és nem állította napi kihívások elé őket, sokan egyszerű irodai munkások voltak. Bella néven dolgozik fiatal modellünk, aki nem is titkolja webcam énjét.

Az első bejelentkezés

A valóság, de valóban így történt egy kis csavarral, ami csak annyi volt, hogy amikor elmentem a barátnőmhöz ő éppen dolgozott, és én is beköszöntem a vendégének.
Nem szokványos, hogy a modellek így bemutatják a barátnőjüket, amikor éppen dolgoznak, de Bella akkor nem bánta, sőt ő érezte akkor pont, hogy erre vágyik. Barátnője kiment egy italért ő addig a vendéggel teljesen belemelegedett a chatbe... de ez már történelem. Egy pozitív dolog követte a másikat, a tökéletes munka, a munkáért kapott elismerés és persze a webcam munkával megkeresett pénz. A fiatal webkamera modell ekkor eszmélt fel igazán, és meglátta a lehetőséget ebben a munkában, vagy inkább szórakozásban.
webkamerás munka lányoknak

Regisztráció a szórakozásra

Szórakozásnak és kereset kiegészítésre gondoltam először, így nem volt vesztenivalóm, regisztráltam saját webcam modellfiókot.
A tökéletes előadáshoz azonban kell egyéb periféria is, a legfontosabb egy minőségi webkamera, de kell megfelelő sebességű internet kapcsolat, pc vagy laptop, és már kezdődhet is a műsor azaz a webcam munka, ami Bella szerint kellemes szórakozás.

Műsorfiók beállítás, készenlétbe állítás és bejelentkezés...

Első műsoridőm 2 órás volt, amivel annyit kerestem, mint az akkori rendes munkámmal egy hét alatt.
Szórakozva pénzt keresni, a lányok álma, és ami el is érhető webkamerás modellként. Szóval, szó szerint a webkamerás modellként minden lány elérheti, hogy szórakozva is lehet sok pénzt keresni. Modellként dolgozó lányok többsége, rövid időn belül rájön arra, hogy választania kell a két munka között. Aki először belekóstolt a modellkedésbe annak a döntés sokkal könnyebb, hiszen a webkam modellek döntő többsége megválik a régi munkájától és a modell munkát választja.

Mindenki arra vágyik, hogy saját főnöke legyen

Elértem a titkos vágyam: Most már saját főnököm vagyok!
Saját főnökként a webkamerás munka világában mindenki a saját idejével tud gazdálkodni. Bella kitartásával elérte, hogy rövid idő alatt 33 visszajáró vendége van, akik kitöltik a műsoridejét, és ezzel egyben rendszeres jövedelmet biztosítanak számára. A legfontosabb a webkamerás munkában az, hogy a profilon található elérési időben rendelkezésre álljunk, mert a vendégek ezt szeretik. A rendszeres vendégek szeretik Bella műsorát, de a vendégek már nem csak a műsort szeretik, hanem beszélgető társként is igénybe veszik szolgáltatásait. Az állandó vendégeinek még esetleges szabadnapján sem kell nélkülözniük társaságát, őket sokszor még laptopról is szórakoztatja.

Mindennapi kérések, vágyak a vendégektől

3 hónapja kaptam az első izgalmas kérésemet fétis témában, még soha nem gondoltam erre, de megbeszéltük mit szeretne... és sikerem volt
Webcam munkában egyre divatosabb kérésnek számít fétis témájú kérések, játékok, beszélgetések kérése a vendégektől. A fétis egyre nagyobb teret vív ki magának minden erotikus munka műfajban, így ez sem lehet kivétel. Természetesen itt egyszerűbb fétisek kerülnek előtétbe, de vannak erősebb témájú kérések is. Bella dominát játszott webkamerán keresztül, egy egyszerű latex ruhában, és sikere volt vele.
domina webkamerás munka lányoknak

Csak azt vállad el amiben önmagadra ismersz

Soha nem gondoltam volna, hogy domina szerep tetszeni fog nekem... de mit sok egyéb dologban is ebben is tévedtem.
Az erotikus munka különböző ágaiban dolgozó szolgáltató lányok sokasága nem is sejti milyen ősi erőket, ösztönöket szabadítanak ki, amikor scsatlakoznak az erotikus szolgálatók egyre népesebb táborához. Bella fétis webcam munkája és vonzalma is egyre jobban teret nyer, és régi vendégeinek is megmutatta domina énjét, akik közül többen pozitívan nyilatkoztak a lány ezen téren mutatott műsoráról. Bella azóta fétis témában egy külön szolgáltatást folytat a vendégek nagy örömére.
Tudom, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy bejelentkezek a profilomba, megérkeztem, biztonságban vagyok, és képes vagyok a vendégeim fantáziáját életre kelteni...
Keltsd életre vendégeid fantáziáját te is, add meg nekik amit szeretnének webkamerás munkával, táncos munkával, erotikus munkával, hiszen ezzel te is elérheted a célodat, és az álmaidat.
A Red-Life.net oldal segít megvalósítani a te álmaidat is, hiszen 5322 erotikus munka hirdetés közül tudsz választani.