Női filmhősnők, akik kinézete és ruhái nagy hatással voltak a szexmunkások mindennapjaira

Bármennyire is eszelős, nem mindennapi fétis az, hogy egy erotikus munkás kosztümöt visel. 

Mindenki arra vágyik amit nem kaphat meg, vagy mégis?

A szexmunkások akik felveszik egy egy filmhősnő kinézetét, olyan plusz dolgot nyújtanak a vendégeiknek, amiről ők a mozifilmvászon előtt ülve vágyakoztak. Bármennyire is titkoljuk, vagy titkolni akarják a férfiak, akik bemennek egy mozifilmre elsősorban a női filmszereplőket nézik meg, titkon vagy nyíltan, de mindenképpen megnézik. Talán ezért annyira népszerű az, hogy az erotikus munkások ilyen ruhákban is fogadhatják a vendégeiket. Ezzel egyenesen teret adnak annak, hogy ilyen fétissel is vonzzák az ügyfeleiket, főleg ha nem csak a ruha, hanem egyéb hasonlóság is megvan. De nézzük azon 5 filmet ami talán a legtöbb vendég fantáziáját elindítja.

Kicsi, kisebb, még kisebb

A filmgyártásban egyre kevesebbet takaró kosztümök jelennek meg, és ezzel egyre többet mutatnak meg a női szereplőkből, és talán ezzel nem is sejtik, hogy mennyi potenciális vendéghez juttatják az erotikus munkával foglalkozókat.

Lássuk mi is az 5 női filmszereplő akivel szívesen együtt lennének a vendégek:

1 - Star Wars - Leila hercegnő

A BDSM rajongók, illetve a BDSM erotikus munka híveit teljesen önkívületbe hozta a Star Wars film amiben a Leila hercegnőt láncra verve, megkötözve alig takaró bikiniben mutatták. 
bdsm erotikus munka lányoknak
Bár a ruha, és egyes jelenetei már több tíz éve napvilágot láttak, ezt még mindig van aki eltudja képzelni, sőt a BDSM erotikus munkásoknak hála, még most is lehetőségük van átélni személyesen.

2 - Az ötödik elem - Lilu

Nincs olyan férfi akinek a szemét nem ragasztotta oda Lilu fehér szalagruhája...
erotikus munkák lányoknak
Igen, igen és igen szinte mindenki aki csak végignézte a filmet ezekre a jelenetekre gondol...
mi lett volna ha az én kocsimba esik bele, mit tettem volna akkor vele...
A szexmunkások egyik kedvenc kiegészítője, természetesen azoknak akik tudják, hogy a vendégek mit akarnak és persze azt, hogy mire vágynak.

3 - Catwoman - Macskanő

Az erotikus munkások közül ki nem vett fel soha egy szűk cicanadrágot, vagy kosztümöt az éppen aktuális divat színeiben pompázva, na igen és ne feledkezzünk meg az örök színekről sem a fekete és fehér. A filmben feketébe öltözik a színésznő macska maszkkal felvértezve.
szexmunka ajánlatok lányoknak
A főszereplő halála után újra életre kell, ám:
félénk lány mellett egy erővel, gyorsasággal és kifinomult érzékekkel megajándékozott nő is megszületik, életre kel benne a Macskanő, aki nem hajlandó a másik szabályai szerint játszani...
A film története, mintha titkon üzenetet hordozna a szexmunkások felé is.

4 -  Tomb Raider - Lara Croft

Talán minden idők első olyan filmje ahol a főszereplő őrjítően szexi, még akkor is ha koszos piszkos.
szexmunka lányoknak
Talán túlságosan is szexi, illetve amikor harcol és az ellenfél felé kerekedik... Igen sok férfi szemében már a moziteremben körvonalazódott egy jelenet, ahol ő a legyőzött. A szexmunkások tarsolyában is vannak olyan képességek amivel letudják győzni a vendéget.

5 - Wonder Woman - Diana

Az utolsó idők egyik szuperhősnője, aki mindenkit elvarázsol bájával, mint ahogy a bőrébe bújt erotikus munkások is elvarázsolják a vendégeiket.
domina erotikus munka lányoknak
Wonder Woman ruházat egyes elemei a BDSM erotikus munka rajongóit, domináit is vonzza, mert rendkívül látványos, és igazi uralkodók lehetnek benne.

+1 Tomb Raider - Lara Croft - 2018

erotikus munkák lányoknak
Nem lehet elmenni a tény mellett, hogy a 2018-as Tomb Raider - Lara Croftja sokkal nagyobb rajongó táborral rendelkezik, köszönhetően annak, hogy elérhetőbb, és vonásai közelebb állnak az átlag lányokhoz. Nem utolsó sorban sokakat vonz a picicici, igen sokak kimondottan ilyen stílusú szexmunkást keresnek.
Te is elvarázsolnád a vendégeidet azzal, hogy amazon válik belőled?
A Red-Life.net oldalon számos erotikus munka ajánlatot találsz, ahol többet adhatsz vendégeidnek.