5 híresség aki nem szégyenli azt, hogy sztriptíz táncos volt a karrierje elején

A hírességek között volt aki anyagi nehézségei miatt, és volt aki csak azért mert újat akart próbálni vált sztriptíz táncossá.

Az élet számos szakaszába belefér a sztriptíz táncos munka

A hírességei között többen is táncos munkával kezdték megvalósítani az álmukat. Nem is gondolnád mennyien váltak egy rövid időre táncossá, hogy az életük kezdeti, nehéz szakaszán megtudjanak élni, vagy éppen ezzel is elősegítsék azt a célt, hogy a távolabbi céljaikat elérjék. Misem bizonyítja jobban az élet bonyolultságát annál jobban, mint az, hogy az egész világon sokan élnek sztriptíz táncos munkából nap mint nap. A táncos munka ennél azonban sokkal nagyobb odafigyelést és gyakorlást igényel. A táncos munka azon erotikus munkák közzé tartozik ahol bár rendkívül erotikus, és izgató a látvány, és van olyan része is a műsorban, ahol az erotika már már nagyon nagyon túlcsordul, de mégis szexmentes. Talán ezért is egyre népszerűbbek a táncos munkák különböző változatai.
Gyönyörű színésznők és modellek akikről idáig nem tudtad, hogy ő nekik is volt olyan szakasza az életének, hogy táncos munkával foglalkoztak, és volt aki ennek is köszönheti, vagy éppen része lett az új életének.

Amber Rose

sztriptíz táncos munka lányoknak
Modell és színésznő aki különleges testi adottságairól, amit nem csak edzésekkel, hanem plasztikai sebészek kezei is formáltak. Éppen ezért, vagy éppen pont ezért nála kimondottan hangsúlyos a sztriptíz táncos munka, hiszen ő nem csak a pályája kezdetén, hanem közben is felkérések miatt vállalt és még most is vállal táncos munka fellépéseket. Számára ez mára az egyéni karrierjét is meghatározza, úgymond az üzleti része az életének.
Életem legjobb része, amely keményen szórakoztató volt...
Nyilatkozott a gyönyörű modell a sztriptíz táncosi karrierjéről.

Renée Zellweger 

Ki ne ismerné őt, bár sokaknak először az emlékezetes filmszerepe miatt Bridget Jones név jut eszébe.
Életem egy nehéz és mély szakasza volt amit mindig kamatoztatni fogok az életemben...
A 80-as évek végén az akkor még ismeretlen lány egy emarikai bárban dolgozott egyszerre több posztot is betöltve munkahelyén, így egyben pincérlány és táncoslány is volt. A táncos munkát csak azért vállalta, mert akkoriban csak így tudta életét fenntartani. Színésznői karrierje során a táncos munkával szerzett tapasztalatait sokszor kamatoztatni tudta, sőt még tudja is.
Egy emlékezetes film a Chicago, amiben kamatoztatta és egyben együtt is dolgozott listánk egy másik szereplőjével.
táncos munka ajánlatok lányoknak

Catherine Zeta-Jones

Belegondolva talán ezért is voltak a film jelenetei ennyire profik, mert a két színésznő a pályájuk elején valóban ezzel is foglalkozott. 
A sztriptíz táncosi munkát azért kezdtem el, mert gyűjtöttem egy műtétre...
Catherine Zeta-Jones táncos munkáját, vagy ahogy sokszor egy plasztikai műtét miatt kezdte el, mert egy szebb orrot szeretett volna. Amikor megkereste a műtét árát, nem hagyta abba, sőt egyfajta karriernek is beillik nála, hiszen addigra számos meghívása volt számos klubba. Az orrműtétet számos egyéb plasztikai műtét követte, ami révén egyre vonzóbb és vonzóbb lett, és egyre többet dolgozott sztriptíz táncosként. Talán ennek is köszönheti színésznői karrierjét, mert egyes előadásait közvetítették, és ott felfigyeltek színészi kvalitásaira.

Courtney Love 

sztriptíz munka lányoknak
A sztripper lét, életem legjobban felfelé ívelő része volt...
Az énekes, gitáros, színésznő, művész és egykori sztriptíz táncos amint lehetett úgy döntött, hogy Amerika különböző bárjaiban és klubjában fog fellépni sztriptíz táncosként. Magabiztosságának és akaratosságának köszönhetően rövid időn belül hatalmas hírnévre tett szert. Számos felkérés révén nagyon hamar az elit szórakozóhelyek, bárok foglalkoztatták. Az elit rétegnek köszönhetően igen hamar felismerték tehetségét.

Carmen Electra 

„Baywatch”-lány voltam...
táncos munka lányoknak
Ki ne halott volna azon sorozatról ahol gyönyörű és szexi modellek futkároznak egy alig semmit takaró bikiniben egy napsütötte homokos parton. Ő az egyik közölük, és talán nem is az egyetlen aki azért hogy színésznő lehessen sztriptíz munkát végzett egy bárban, és bájaival kereste meg a tanulmányai árát. Színésznőként sem vált meg az életének ezen szakaszától, sőt mondhatni az élete részévé tette, hiszen létrehozott egy tánc akadémiát, iskolát is, ahol különböző táncot oktatnak, de nem meglepően számos erotikus tánc, így a sztriptíz vagy a go-go tánc alapjait és professzionális fogásait is oktatják.
Az élet bonyolult, és csempészni kell bele valami ütőset, valami izgalmat, valami olyat ami egyben felpezsdíti a levegőt és az érzelmeket, de mindezek mellett még a jövőre is gondolni kell...
Tégy te is jövődért, hiszen a Red-Life.net oldalon 35079 regisztrált tag közül sokan kerestek olyan erotikus munkát, ahol elsősorban az erotikus kisugárzás, és a csábítás dominál.