Minden nap egy új nap, és mind a 7 napra van egy új ok arra, hogy szexmunkáshoz menjünk

A hétfői szex azért jó, amiért a keddi, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki, a szombati, és persze a vasárnapi...

Miért is jó a napi hancúr?

Bármennyire is titkolja valaki, mindenkinek megvan az oka arra, hogy a hét minden napjára jutó hancúrt megindokolja, és ezzel egyben értelmet is ad annak, hogy megmondja az adott napon miért veszi igénybe szexmunkával foglalkozó lány társaságát. Az erotikus munkával foglalkozók, sok esetben a hét minden napján dolgoznak, mert minden napra akad vendég, és van amikor több is naponta. Sokan azért járnak szexmunkáshoz, hogy megkapják amit szeretnének, bármennyire is az hihető, hogy ez csak szexet jelent ezt korántsem igaz.

A szex átformál. Kipirul tőle az arcod és a szád, megemeli a pulzusod, így több oxigén jut a szerveidbe.

Természetesen a szex jótékony hatásait ki így ki úgy értelmezi, de pont ezért van az, hogy van akinek hétfőn kell, és van akinek a hét vége felé, és természetesen van aki mohó és többször.

Hétfő

A jó kezdet végig kíséri a hetet...

Vannak akik szeretik megadni az alap hangulatát a hétnek, így ők nem hagynák a hétfői kedvenc időtöltésüket, jelen esetben meglátogatni egy bordélyházat.

szexmunka ajánlatok lányoknak

Kedd

Ha már hétfőn nyakadba kaptál a munkahelyen jó sok rosszat, legalább a keddi napod legyen jobb...

A kedd egyfajta mindenen túlesős. Sokan várják a hét második napját mert, új reményt ad átvészelni a hetet.

Szerda

Három a magyar igazság, itt mindenképpen meg kell kezdeni a hetet...

A szerda azon felül, hogy a harmadik nap, még páratlan is, és ez egy tökéletes indok arra, hogy igazán elkezdődjön a hét.

Csütörtök

A csütörtök már majdnem hétvége... el lehet kezdeni lazítani...

Jó magyarországi szokás szerint, elkezdődik a hétvége, és ezzel együtt a pihenés is, mert a péntek már úgy csak fél nap.

Péntek

Péntek indul a buli, mert a fű sem nő...

A budapesti szórakozóhelyek megtelnek, elindul a hétvégi buli. Zúzós hétvége, amire tökéletes ráhangolódás egy röpke óra vagy kettő a kedvenc lánynál, aki erotikus munkával foglalkozik.

budapesti erotikus munka lányoknak

Szombat

Szombat a hét leghosszabb napja...

Sokak értelmezésében a szombat az a nap amit nem árnyékol be a hétköznapok szürkesége, a vasárnap fenntköltsége, a szombat az szombat, és persze ne feledjük el ilyen az erotikus szórakozóhelyek, night clubok, és bordélyokban számtalan erotikus munkával foglalkozó lány várja a betérő vendégeket, egészen vasárnap hajnalig.  

Vasárnap

Hogy igazán jól záruljon a hét...

Sokak szerint ekkor sokkal ráérősebb mindenki, mindennek meghagyjuk az időd, tökéletes alkalom arra, hogy a szexmunkásnál ne harminc percet töltsünk, hanem órákat.

Összegezve igazából a hét minden napja jó okot ad arra, hogy szexmunkáshoz menjünk.

Gyere tartozz a Red-Life közösséghez, ami napról napra bővül erotikus munkát keresőkkel. Legyél te a 40287 +1-ik regisztrált tag, és keress te is erotikus munkát magadnak a Red-Life.net oldalon.