Tippek és jó tanácsok ahhoz, hogy sikeres sugarbaby legyél

Sugarbaby sikere abban rejlik, hogy a sugardaddy-vel egy mindkét fél számára kellemes, kiegyensúlyozott sugar kapcsolatban van úgy, hogy közben bizalmasok, barátok és egyben támogatói kapcsolat is van köztük.
A támogatót kereső, sugarbaby olyan kapcsolatban van a sugardaddy-vel, hogy sugar kapcsolatukba a kezdetektől fogva nem lehetnek problémák, félreértések mert az a kapcsolatra negatív hatással lennének. Ezért fontos, hogy az első perctől kezdve őszinte, elmondja, leírja bátran mit szeretne és mit tud adni cserébe azaz egyfajta határt húz minden tekintetben, az elvárásaiban is.
Hét ütős tipp annak érdekében, hogy tökéletes támogatót találj, és egyben ezzel sikeres sugarbaby legyél vagy akár a legjobb legyél közöttük.

1. A tökéletes, profi képek rólad, hogy a jó adottságaidat megmutasd

A támogatók, sugardaddyk nehezen választanak sugarbabyt maguknak. Sok esetben egyszerre több jelölt hirdetését is megnézik, mielőtt bárkivel is felveszik a kapcsolatot, ezért fontos, hogy olyan képet használj a támogatót keresek hirdetésnél, ami tökéletesen, előnyösen megmutatja az adottságaidat ezzel máris feltudod hívni magadra a figyelmet. Különös figyelmet szentelj arra, hogy a képeid ne csak egy előnyös oldaladat mutassák be, hanem a lehető legtöbbet, így nagyobb eséllyel találhatsz sugardaddyt.

2. Hirdetésed feladása után legyél mindig elérhető

A legnehezebb lépés után, ami a hirdetés feladás, legyél elérhető a megadott elérhetőségeken, erre azért van szükség, mert a támogatók szeretik, ha az általuk választott sugarbaby elérhető, és szinte mindig elérhető. Ezért fontos, hogy olyan elérhetőségeket adj meg, amikhez biztonságosan mindig hozzátudsz férni, és akármikor elérhető leszel. A hirdetésedet is ellenőrizd naponta, vagy akár többször is. 
támogatót keresek

3. A választott támogatónak mindig legyél elérhető

A sugardaddy-k általában elfoglalt emberek, akik a közéletben fontos szerepet töltenek be, és a mai rohanó világban elég kevés olyan szabadidővel rendelkeznek, amiben a sugar kapcsolatot létre tudják hozni, vagy fenntartani. Éppen ezért fontos, hogy ha a leendő támogatód, vagy már támogatód keress mindig elérhető legyél számára. Hidd el, ezt a gesztust bőségesen honorálni fogja neked, viszont ha nem vagy elérhető akkor akár el is veszítheted őt, mert az esetek döntő többségében ez a lehetőség fenn áll, van számos egyéb támogatót keresek hirdetés.

4. Az adatokat, információkat tartsd titokban

A sugardaddy-k általában középkorú vagy idősebb úriemberek, így az életük során már sok mindent elértek, hiszen talán pont ezért tudják támogatni a sugarbabyket, ezért az általuk megosztott információkat, adatokat tartsd titokban, hiszen az csak rád és a támogatódra tartozik. Ez az egyik alapfeltétele a sugar kapcsolatnak. Amennyiben a sugar kapcsolat most kezdődik, most formálódik akkor nem árt ezeket megbeszélni, viszont sok esetben ez magától értetődő, de akadnak olyan sugardaddy-k akik ezt komolyabban veszik. A sugar kapcsolatok döntő többsége ezen a ponton szokott elbukni, ezért itt minden tőled telhetőt tegyél meg.

5. Legyél cserfes cuki ha kell és legyél komoly ha arra van szükség

Ez a kettősség a legnehezebb, és talán ennek a harmóniáját megtalálni a legnehezebb, de nem lehetetlen, éppen ezért lassíts le ha kell, és gondold át mit mondasz vagy teszel, főleg a sugar kapcsolat elején, ezen sok minden múlik, és múlhat, viszont ez csak rajtad múlik, amiben csak te tudsz dönteni az adott pillanatban és helyzetben. Az sugar kapcsolat pontosan ezt jelenti ebben a helyzetben...
A sugarbaby megadja azt amire a sugardaddy vágyik és fordítva is igaz lesz, így mindkét fél megkapja azt, amit a kapcsolatban szeretne.
Itt meg kell említeni azt is, hogy a komoly beszélgetések a kapcsolat alapkövei, akkor lesz erős a kapcsolatotok ha őszintén és komolyan megbeszéltek mindent, így azt is, hogy egymástól mit vártok el, és mit adtok cserébe.
sugarbaby támogatót keres

6. Ne kapkodj... Próbálj jól választani elsőre

Ahhoz a számodra megfelelő támogatót megtaláld az idő tényező elhanyagolható. Fontos, hogy olyan támogatót próbálj keresni akivel a valós énedet megmutatva összhangban vagy, vagytok, mert a sugar kapcsolat csak akkor lesz hosszútávú ha az érdeklődési körötök közel azonos. persze ehhez egyéb tényezők is kellenek, de ez is amolyan alapkő ami kell egy jó sugar kapcsolathoz. Fontos, hogy önmagad legyél, ha mást is mutattál eddig, ott semmiképp ne búj el és húzz álarcot, mert egy kapcsolatban az nem játszható örökké. Nem kell félned attól sem, hogy nem felelsz meg a  sztereotípiáknak mert itt érvényét vesztik, hiszen nem minden sugardaddy-nek jön be a miniszoknya sem.

7. A sugardaddy időbeosztása a mérvadó, légy rugalmas és megbízható

A legfontosabb a sugar kapcsolatban, hogy a támogató élvez elsőbbséget és hozzá kell igazodni, lehet ez sokak számára természetes, de ez sajnos nem mindenki számára egyértelmű. Viszont ha ezt te is belátod, ezt is megfogják hálálni neked. A rugalmasság megtérül számodra, ha alkalmazkodsz hozzá. Emellett legyél megbízható, ha egyeztet veled tartsd be amit igérsz vagy kér tőled, a sugar kapcsolatban a sugarbabynek kell alkalmazkodni.
Ha ezt a 7 tippet megfogadod akkor biztosan találsz számodra megfelelő támogatót, de ehhez még egy dolgot meg kell tenned, tedd meg az első lépést, és adj fel hirdetést a Red-life oldalon a támogatót keresek kategóriába, vagy erotikus munkát és valósítsd meg álmaidat.