Most már egyértelmű, hogy Köln legnagyobb bordélyháza, a Pascha tovább fog üzemelni

A koronavírus miatt a Pascha bezárta kapuit, már az első hullámban, ezután pedig egyre rosszabbul alakult a sorsa, csődöt jelentettek. A Pascha mindig is nagyon jól ismert erotikus munkahely volt, így bárki is vette meg, csak nyert ezzel az eladó erotikus ingatlannal.

A bezárásról korábbi cikkünkben írtunk:

test

Európa legnagyobb bordélyháza a Pascha Köln-ben Németországban csődbe ment a koronavírus miatt

Csúcsidőben Európa legnagyobb bordélyházában naponta 120 prostituált dolgozott! A Pascha

2020-09-04  EROTIKUS MUNKA BLOG

Ugyan sok érdeklődő vevő volt, de már hivatalosan is az üzlet lezárult - és így a sokemeletes épület továbbra is Laufhaus marad.

Korábban rengeteg szexmunkás dolgozott ott egyszerre, így amikor bezárt a vírus miatt, több mint 100 nő maradt munka és kilátások nélkül. Sokaknak ez jelentette az otthont is egyben.

A Pascha csőd után gazdát cserélt - tizenegy millió euróért

Az ott élő hajléktalanok befogadására vonatkozó tervek így kudarcot vallottak.

Hans Mörtter lelkész felkeltette a város figyelmét, amikor néhány nappal ezelőtt a bordély előtt kérdőre vonta az illetékeseket:

600 ember van, akik Köln utcáin élnek. Itt hajléktalanokat lehetett befogadni a 140 szobában. A Pascha épülete valódi kilátás lenne.

Eladták a kölni bordélyházat, a Paschát: az új tulajdonosok a háttérben akarnak maradni

Az új tulajdonosok nyilvánvalóan nem akarják, hogy megismerjék őket. Az új vezető kinevezett egy ügyvezető igazgatót, aki viszont jelenleg hallgat a vásárlásról.

Az még mindig nem világos, hogy a legnagyobb európai bordélyház a jövőben is Pascha néven működik-e. Ehhez az új tulajdonosoknak licencdíjat kellene fizetniük a márkanév tulajdonosának. Az sem világos, hogy a bordély idén megnyílhat-e a járvány miatt.