Bremerhaven legnagyobb erotikus munkahelye fellázadt és kinyitott a Lockdown ellenére

A macskaköves Lessingstrasse már több mint 100 éve piros lámpás negyed, amin pedig a korona sem változtathat! 

Kilenc darab, összesen 50 ablakkal rendelkező ház kényszerült bezárásra a vírus miatt, amit a Red-Life rendszeres látogatói már jól ismernek, mivel éveken keresztül az egyik legjobb feltételeket biztosító erotikus munkahelyet kínálta Németországban.

test

Napi 60 EUR fix leadó Észak Németországban, Bremerhaven-ben, ahol 150 éve létezik a kabinos erotikus munka, az igazi piroslámpás negyed

A világ legforgalmasabb piros lámpás negyede, Bremerhaven, ami Németország legnagyobb

2020-10-12  Erotikus munka ajánló

Az eddigi intézkedéseknek köszönhetően nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt egy évben száznál is több lány életét nehezítették meg a folyamatos bizonytalansággal és azzal, hogy megfosztották őket a legális munkavégzéstől.

Sokan akik Erzsébetnél foglaltak termint, második családjukként tekintenek az itt dolgozókra, mivel idejük nagyrészében Németországban dolgoznak, hogy a családjukat tudják anyagilag támogatni.

Ezek a lányok, nők, asszonyok most mind hosszú hónapok óta nélkülöznek és csak várnak a hírre, hogy mikor indulhatnak újra a német erotikus munkahelyükre.

Azonban mint korábbi cikkeinkben már szó volt róla, ezzel szemben a bűnözés és az illegális prostitúció Németország területén egyre csak nő

A tulajdonosok a végsőkig kitartanak és küzdenek tovább, hogy a Lessingstrasse újra a régi piros fényében ragyoghasson tovább, még úgy is, hogy ők is nehéz helyzetbe kerültek.

Ahogy Erzsébet nyilatkozott a BILD-nek: „Havi forgalmunk általában 30 000 euró körül van. Gyakran több. Jelenleg viszont alig keresünk valamit."

Nem szabad italokat szolgálni a klubokban és bárokban, valamint természetesen nincsenek rendezvények sem.

Hogy felhívják a figyelmet a nyitási igényre, hétfőn (01.18.) minden előzetes bejelentés nélkül megnyitották a már rég üresen álló ablakokat. "Mindenki boldog volt. Rövid ideig még forgalmi dugó is volt az utcánkon!- mondja Engel.

 

5 óra múlva azonban a rendőrség vetett végett az örömnek - igaz büntetést nem szabtak ki

"A nőknek fel kell vinniük a vendégeiket a saját szobájukba. Ez viszont nagyon veszélyes: nincs biztonság, nincs pánik gomb! Rossz dolgok történhetnek” - mondta Engel.

Erzsébet pedig hozzátette: "Hiányzik az állam koronatámogatása is. Eddig csak 18 000 eurót fizettek nekünk. Pert forunk indítani!"

Nem az első eset a lezárások óta, hogy címlapra kerültek

Az első hullámban például tüntetést szerveztek, aminek a középpontjában az ablakokba ültetettet felfújható guminők voltak, aminek köszönhetően nem kis figyelemre tettek szert.

*Nyitóképünkön a tulajdonosok szerepelnek: Schmitz Erzsébet (49), Jan Engel (46) és Jeroen Pols (52).