Minden út idevezet, avagy Olaszország a táncos lányok szemszögéből

A táncos munka nem csak vetkőzésből, hanem társalgásból is áll

A kiindulópont Olaszország táncos munka esetén

A táncos munkát végzők többsége elsősorban külföldi munkát szeretne találni magának. A többség talán így szeretné elrejteni a valót, az igazat arról, hogy pontosan mivel is foglalkozik.
Ha külföldön dolgozom sokkal jobban kitudom védeni azon tapintatlan kérdéseket, amik arról szólnak, hogy mit is dolgozom külföldön.
Az emberek élete már csak ilyen, egybefolynak, és egy kicsit sodródnak, találkoznak és felteszünk buta kérdéseket arról, hogy mit dolgozol külföldön, mennyi a kereseted, és sorolni lehetne, de amit nem tud valaki így nem is fáj neki, és nem is ad indokot képzelgésre sem. Így lehetőség van olyan kitalált munkák mondására is mint a babysitterkedés vagy ehhez hasonló tevékenységek felsorolására.
Térjünk vissza az alap kérdéshez... Miért pont Olaszország?... Nos a válasz sokkal egyszerűbb mint sokan gondolnák...

Klubok száma és a nyelv ismerete

Olaszország tele van éjszakai bárokkal, táncos klubokkal, night klubokkal és lapdance-clubokkal ez a munkavállalást megkönnyíti, valamint a másik nem elhanyagolható érv az, hogy az olasz nyelv könnyű, pár oldalnyi nyelvtudással, teljesen el lehet boldogulni a táncos munkában.
sztriptíz táncos munka lányoknak

Táncos munka és a nyelv ismeret

A táncos lányok egyben kiváló konzumlányok is egyben, hiszen a vendéggel beszélgetni is kell  
Sokan azt gondolják a táncos munka semmi másból nem áll mint vetkőzésből egy dobogón, vagy éppen külön műsor ruha nélkül, de tévednek. A táncos munka ennél sokkal több, természetesen kellenek megfelelő adottságok, alkat, kinézet és sorolni lehet azon apró fogásokat ami jellemez egy táncos lányt. Egyet sokan elfelejtenek, 10 centinél magasabb sarkú cipőben táncolni és díszelegni, mozogni járni nem egyszerű, a lányok ezt pontosan tudják. Ez egyfajta konzum munka is egyben a táncos munkán belül. Talán ezért nem elég ide az, hogy nem tudja valaki a nyelvet, vagy éppen csak pár szót, ide kell egy kis beszéd is, és ebből adódik Olaszország.

De mi is a táncos munka igazán

A táncos munka az érzéki mozdulatokon alapuló tánc.
A táncos lányok rendszerint olyan lányokból kerülnek ki, akiknek nem volt megfelelő anyagi háterük, de mégsem szeretnének kimondottan szexmunkát vállalni, így az erotikus munkákon belül olyan munkát próbálnak keresni maguknak, ami anyagilag biztos jövedelemmel kecsegtet, van benne erotika, és meztelenség is, de ez egészen más.
Ez a tökéletes erotikus csábítás...
A lányok a vendégeiket, mindig megszeretnék hódítani, de csak addig, amíg az a számukra előre meghatározott határon belül marad. Elsősorban egy közös italozás, szórakozás egy jó nagy adag erotikával fűszerezve. 
táncos munka ajánlatok lányoknak

Olaszországból az ausztriai síparadicsomba

Sztriptíztáncosként kezdtem olaszba, de mára átmentem Ausztriába, közelebb az otthonhoz
A táncos lányok többsége a kezdeti nehézségek után további célországokat terveznek, és hódítanak meg. A táncos munkával foglalkozók mások nagy paradicsoma az ausztriai síparadicsomok táncos pihenőhelyei, klubjai. Ezzel a lépéssel nem csak előrelépnek, mert hiszen itt már pár hónap alatt, hiszen a síszezon nem sokkal több, megkeresik az egész éves bevételüket, és utána szinte csak élni kell. Viszont van aki ezt az időt is további fejlődésnek szenteli, és van aki ilyenkor visszavágyik nyaralással egybekötött olaszországi életre, mert az olasz nyár kihagyhatatlan. A táncos munka egy tökéletes ugródeszka ahhoz, hogy valaki ügyességgel és kellően nagy ambiciózussal tovább fejlődjön, és ezzel egy jobb munkát keressen magának.
A Red-Life.net oldalon számos táncos munka lehetőség vár, vagy ha rendelkezel kellően nagy elszántsággal, akkor keress erotikus munkát magadnak, és szólj barátnődnek is.