Szexmunkások mellett dolgozó hausdame mondja el titkát a tökéletes recepciós munkának

"Recepciózni, vagy recizni a lányok mellett... nem egyszerű. Rengeteg türelemre van szükség. Egyfelől a vendégek, aztán meg a lányok, ha csak egy nemzetből valók, akkor is van elég probléma. Ez soha nem volt még..."
Andrea egy Németországi privát házban hausdame, segít nekünk abban, hogy jelenlegi munkájáról beszél, és ad tanácsot azoknak akiket szintén érdekel a recepciós munka. Andrea két hetet dolgozik és két hetet pihen. Munkáját elmondása szerint, hét-huszonnégyben végzi, azért mert így maximális keresetet tud elérni. Két hetes munkaturnusa alatt napi pár órát alszik, de tökéletesen kipiheni magát a két hét pihenő idejében. A privát lakás tulajdonosa maximálisan megbízik benne a régóta fennálló munkakapcsolat és megbízhatóság miatt. 
"Munkámat mindig úgy végeztem, hogy az erotikus munkát végzők közösségének és a munkáltatóm, a privát lakás tulajdonosához is megfelelő fellépést tanúsítsam."
A recepciós az első ember akivel a vendég először beszél. Itt már ki is derül az, hogy a hausdame miként tud megfelelni a legfőbb elvárásnak (A vendég az első.). Vajon tudja képviselni a privát lakást, a lányokat és a hely imázsát áttudja e adni a vendégnek, hiszen ha ez sikerül, akkor az első benyomás pont olyan lesz, amit a privát lakásokról látni lehet a reklámhordozókon.
"Megpróbálok mindig kedves, mosolygós lenni mert így bizalmat ébresztek a vendégben."
A recepciós munka alapvető követelménye, hogy bizalmat tudjunk ébreszteni a vendégben, hiszen ha ez a képesség nincs meg a recepciósban, akkor nap mint nap nem tud hitelesen képviselni a lányokat és a helyet sem, pedig erre ebben a pörgős szakmában erre van a legnagyobb szükség.
recepciós munka lányoknak
"A napi problémákat egyenesen, gyorsan, profin kell megoldani."
Határozottság és magabiztosság kell ahhoz, a napi feszültségeket, problémákat a lányokkal, és a vendégekkel megfelelő érzékkel, tudni kell kezelni. A privát lakásokban napi problémák vannak, amiket ha lehet nem szabad közvetíteni a vendég felé.
"Problémák nem oldódnak meg maguktól, néha kemény, sőt drasztikus döntést is kell hozni úgy, hogy ebben az esetben a hely érdeke az első."
A problémákat úgy kell megoldani a recepciósnak, hogy azt környezete ne is vegye észre. Sőt, ha kellemetlen a döntés akkor még egy pillanatnyi pánik sem megengedhető. 
"Megbízhatónak kell lenni."
A hausdame legfőbb ismérve talán a megbízhatóság. A szexmunka miatt, elég sok intim, privát információ van, ami erősen bizalmasan kezelendő. A recepciós munka egy bizalmi munka, a megkapott információkat megfelelően kezelni kell, hiszen ezen információk védik a helyet, a lányokat és vendéget is. A tulajdonosok sok esetben ezt tesztelik is, hogy a hausdame megbízhatósága átlagon felüli.
"A teendők között sorrendet kell felállítani, és mindig a legfontosabbat kell megcsinálni, de ha jön egy vendég akkor kezdhető előröl."
A recepciós munka több részből áll. Ezeket a munkákat tudni kell priorizálni, azaz sorrendet kell tudni felállítani az adott munkák sorrendjét tekintve. Mert olyan nincs, hogy mindent egyszerre kell elvégezni, vagy minden munka ugyanolyan fontos. A feladatokat zökkenőmentesen kell elvégezni, ugyanis ha jön egy vendég, ő a legfontosabb, minden más utána következik. 
hausdame privát lakásban
"Utolsónak hagytam a legfontosabbat, talán ez kell a legjobban egy jó recepciósnak, mindenkivel tudjon kommunikálni..."
A jó recepciós ismérve az, hogy képes kommunikálni mindenkivel több nyelven. Persze sokat segít ha a recepciós munkát nem előszörre, kezdőként végzik.
"Egy jó tanács leendő hausdamenak, teszi hozzá Andrea, hogy ne feledjenek majd el a napi rutin során folyamatosan fejlődni a munkájukban és a személyiségben is."

Te is szeretnél recepciós lenni?

Jelentkezz te is recepciós munkára vagy erotikus munkára a Red-life oldalon, és keress te olyan jól mint Andrea, vagy jobban.