A Pornhub-on a legnagyobb forgalmú pornómegosztó oldalon már csak kriptopénzekben lehet fizetni

Az elmúlt időszakban több botrány történt a Pornhub háza táján, mivel egy oknyomozó újságíró munkája következtében fény derült arra, hogy az oldalon számtalan olyan tartalom látható, ami nemi erőszakot örökít meg, köztük nem ritkán fiatalkorúak sérelmére. Meg is lett a botrány eredménye, többek között a klasszikus fizetési szolgáltatók (Visa, Mastercard, paypal) is megszakították a kapcsolatot a kanadai székhelyű céggel, így nem nehéz kitalálni, hogy milyen alternatív megoldáshoz folyamodtak.

Nem újdonság manapság a kriptopénzekkel fizetés a weboldalakon, hiszen már évek óta lehet fizetni Bitcoinnal az Alza webshopban, ami cseh hátterű, de Szlovákiában és Magyarországon is jelenlevő óriás webshop. 

A Pornhub akkor kezdte bevezetni a kriptopénzekkel fizetést a prémium tartalmaiért, amikor 2019ben a Paypal kihátrált és elkezdte korlátozni a számukra nyújtott szolgáltatásait, így bevezették az XVG, TRX, USDT elfogadását, de ez még kifejezetten óvatos próbálkozásnak tűnik a mostani bővítéshez képest. 

Mostantól ezekkel az ismert kriptopénzekkel is lehet fizetni a prémium szolgáltatásokért: 

Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ether classic, Litecoin, Monero, NEM, Zcash és WAWES. 

A SimilarWeb összefoglalója szerint milliárdokban mérhető a PornHub teljesítménye különösképpen a koronavírus kirobbanása óta, hiszen a covid alatt a prémium szolgáltatások is ingyenesek voltak ideiglenesen. 

A Pornhub azért került a hatóságok kereszttüzébe, mert semmibe veszi a vonatkozó törvényeket és etikai normákat a profitmaximalizálás érdekében, még véletlenül sem azért, mert a pornográfia üldöztetve lenne, erről írtunk már több bejegyzésben is. A kriptopénzek fejlődésének mindenesetre jót fog tenni a mostani lépés, még maga CZ, a Binance első embere is azzal viccelődött, hogy most már előfizet, hiszen elfogadott a BNB! A Binance a világ legnagyobb forgalmú kriptotőzsdéje ahol biztonságosan tudsz venni és eladni Bitcoin-t és szinte az összes többi kriptopénzt. 

Az elmúlt hetekben ismét a figyelem központjába került a Bitcoin, Ethereum és a többi kriptopénz, hiszen őrületesen nagy profitot tudtak realizálni azok a Bitcoin hívők, akik a 2017es 20.000 dolláros csúcsárfolyam utáni egészen 3500 dolláros mélyrepülést túlélték és akár bevásároltak az elmúlt 2 évben extrém alacsony árakon.

Tudniillik elegendő volt csak a múlt év március végén berobbant koronavírus pánik idején bevásárolni 4000 dollár alatti árfolyamon.

Akik ezt megtették azok 42000 dolláros új csúcsárfolyamon tudtak profitot realizálni az év első napjaiban, ami valljuk be mindenkinek megmozgatja a fantáziáját (1000% profit). Az elmúlt napokban az egészséges piaco mozgasoknál normális korrekciókat láthatunk, igy most 30 és 40.000 dollár közt mozog az árfolyam. 

Érdekel a Bitcoin világa? Vásárolni szeretnél vagy kereskedni? Regisztrálj a legnagyobb kriptotőzsdén ide kattintva és fektess a jövőbe