A véradó központként újjászületett svájci szórakozóhely később újra profilt váltott és most étteremként üzemel

LAUSANNE (Reuters) - A svájci éjszakai szórakozóhelyet, ami eddig sztriptíz munkát és táncos állást kínált, be kellett zárni a COVID-19 korlátozásai miatt.

A tulajdonos leleményességének köszönhetően azonban ideiglenes véradóközponttá alakították a létesítményt, új életet keltve egy üres többszintes raktárépületet, amely korábban bulizó fiatalokkal volt tömve.

A csillárok, amelyek régebben a táncparkettet világították meg party arcok ezrei számára a Lausanne-i diákváros MAD night clubjában, most az utat világítják meg az ápolónők számára, hogy tűket helyezzenek be Queen, a Bee Gees és Michael Jackson legnagyobb slágereire.

"Szinte szívszorító volt látni egy ilyen helyet, ilyen sokáig csak üresen állni, csaknem 35 év nyitva tartás után" - mondta Igor Blaska night club menedzser. "Tehát természetesen büszkék voltunk arra, hogy minden lehetséges tevékenységet megszerveztünk."

A Flon kerület éjszakai klubja, amely általában a város éjszakai életének középpontjában áll, majdnem 10 hónapig bezárt a COVID-19 terjedésének korlátozását célzó intézkedések miatt.

Svájcot erősen sújtotta a COVID-19 második hulláma. Összesen több mint 350 000 fertőzésről és több mint 5000 halálesetről számoltak be a világjárvány kezdete óta.

A club egyik volt törzsvedégéből már véradó donor azt mondta, hogy jó érzés visszatérni a MAD-be.

táncos erotikus munka 

Az egyszer biztos, hogy a MED-s tudja hogyan kell több lábon állni minden körülmények közt, üzemelnek:

  • éttermeket
  • kávézókat
  • szállodát
  • szabadtéri éttermeket egyedi stílusban

Bízzunk benne, hogy egy ilyen nagymúltú szórakozóhely hamarosan a régi formájában üdvözölheti a bulizni vágyókat!