Hollandiában gyors teszt és lázmérés, Svájcban maszkok és kézfertőtlenítők az erotikus stúdiók bejáratánál

Minden ország máshogy próbálja megfékezni a járványt, valamint országon belül is előfordulhat, hogy különböző előírásokat kell betartani az erotikus munkahelyeknek. Ez vonatkozik a felszereltségre (maszk, lázmérő kézfertőtlenítő, stb.) vagy épp a vendégek adatainak számontartására is. Vannak országok amik "tiltólistán" vannak most, ilyen például Spanyolország és Románia, azok a lányok akik innen érkeznek Svájcba vagy Hollandiába, csak és kizárólag több hetes karantén után tudnák hivatalosan erotikus munkát vállalni.

Svájcban - mivel ott indult újra leghamarabb az erotikus munka a kedvelt országok közül - már lazábban veszi a kihívásokat, sikerült mindenkinek megszokni az új higiéniai előírásokat. Rendszeresen ellenőrzik az erotikus klubokat és stúdiókat, így senki sem próbál kibújni a kötelezettségei alól, főleg mivel mulasztás esetén akár hónapokra is bezárhatják az adott helyet.

A nagyobb svájci városokban előírás szerint egyszerre egy lány dolgozik egy szobában, a bejáratnál a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező, valamint a tusolás is mindkét félnek. A recepciós pedig maszkban szolgálja ki a vendéget fizetéskor. 

Németországban hasonlóan dolgoznak a magyar lányok, bár ott még nem minden tartomány nyitott meg, eddig viszont az escort munka ugyanúgy legálisan végezhető volt. Amire mindkét esetben kell figyelni az az utazás közbeni maszk használat, mivel buszon / vonaton / repülőn anélkül nem lehet közlekedni.

Ebben a cikkünkben a holland White's erotikus szalonját szeretnénk bemutatni, akik kitettek magukért ami a megelőzést illeti!

A tulajdonosnő védeni szeretné a lányokat és törzsvendégeit egyaránt, valamint mivel híres és nagy forgalmú helyről van szó, biztosítani szeretné az engedélyét továbbra is, így beruházott extra védelemre. Minden lánynak érkezéskor a szokásos lázmérésen kívül csinál Covid gyorstesztet, így igazoltan negatív alkalmazottakkal dolgozik. (Ha esetleg pozitív lenne a teszt eredménye, akkor hotelben karanténba szállásolja el az adott lányt) 

test

Hollandia legismertebb erotikus munkahelye Rotterdam központjában, lásd a saját szemeddel!

A White’s Luxus Nightclub folyamatosan keres új lányokat, akik szenvedélyükkel és erotikus

2020-09-10  Erotikus munka ajánló

A vendégek érkezéskor lázmérésen esnek át, valamint kézfertőtlenítés után léphetnek a lounge helységbe. Ezután a boxokban és a pultnál plexi fallal elválasztva fogyaszthatnak tovább, amíg ki nem választják a lányok közül a legszimpatikusabban. 

A vírus miatt speciális felszerelésekkel bővültek az erotikus munkahelyek világszerte
A vírus miatt speciális felszerelésekkel bővültek az erotikus munkahelyek világszerte
A vírus miatt speciális felszerelésekkel bővültek az erotikus munkahelyek világszerte
A vírus miatt speciális felszerelésekkel bővültek az erotikus munkahelyek világszerte

A mi véleményünk az, hogy akár akarjuk akár nem, együtt kell élnünk az új előírásokkal és azok a tulajdonosok akik ebben az időszakban fejlesztenek, felújítanak, modernizálnak (haladnak a fejleményekkel) azok pozitívan fognak kijönni ebből a kényelmetlen szituációból. Elvégre a lányok és a vendégek is tartanak a betegségtől, de ha ilyen szinten felszerelt egy erotikus klub, akkor lecsökken a kockázat a minimumra...