Az erotikus munka kapcsán a recepciós munka legfőbb jellemzője a kiváló kommunikációs képesség több nyelven, szóban és írásban is.

Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a recepciósok élete mennyire egyszerű, és a recepciós munka könnyű.
A hausdame, recepciós munka sokkal komplexebb mint gondolnánk. Számtalan protokoll és egyéb kérdéssel kell tisztába lenni, emellett jó probléma megoldó képességgel kell rendelkezni. Folyamatos kapcsolattartás a vendégekkel, a lányokkal és nem utolsó sorban a vezetőséggel, és mindemellett az információknak percre pontosaknak kell lennie. Ezen kívül egyéb teendőket is el kell látni az adott ház, stúdióval kapcsolatban. 
Mint minden erotikus munka esetében itt is a kezdetek a legnehezebbek, de talán háziasszony, recepciósként ez különösen igaz. Hiszen a kezdetektől tisztába kell lenni az adott hellyel, és tisztába kell lenni mindennel. Természetesen ezt azért várják el, hogy a vendégeknek ne kapjanak téves információt, mert abból nagy baj lehet, hiszen egy félreértés, negatív vélemény sok-sok vendéget eltéríthet az adott helytől. 
Ezért a legfontosabb szabály az, hogy merjünk kérdezni, hogy magabiztos, megbízható válaszokat tudjunk adni!
recepciós munka

A recepciós munka nehézsége tulajdonképpen a felelősségben van

Ez egy nagyon nehéz munka, szellemileg megterhelő és stresszes...
A recepciósnak nem elég, ha kedves, segítőkész, szorgalmas neki az adott helyzeteket rugalmasan és gyorsan kezelni kell. Erre a munkára kifejezetten nem alkalmas a "másol >> beilleszt" jelző. A recepciós munkát csak higgadtságunkat megőrizve, vendég és hely centrikusan lehet végezni.
Rengeteg buktató van, és a buktatókat könnyedén el kell hárítani. Mindig makulátlan, kifogástalan munkát kell végezni. Mindig a szem előtt kell tartani, hogy az erotikus munka egyik legkényesebb feladatát végzi, hiszen itt az adott hely színvonalát, jó hírét tartja kezében. 
recepciós

És végül a legfontosabb, mindig mosolyogjunk!

A recepciós képviseli, reprezentálja az adott helyet, és csak bele kell gondolni... Egy vendégnek az a legfontosabb, hogy őt örömmel és mosolyogva fogadják!
Nálunk találod a legjobb Háziasszony, Hausdame, Recepciós munkákat, melyeket a recepciós munka kategóriában listázunk.