Gigászi méretű melleket csináltatott magának az angliai fotómodell

Én vagyok Anglia legnagyobb mellű nője, itt is születtem és itt is élek...

A fiatal fotómodell lett az Egyesült Királyság didibálványa

erotikus fotómodellként dolgozó Nicki Valentina Rose 26 éves kora ellenére elérte azt, hogy neki vannak a legnagyobb méretű mellei egész Angliában. Első műtétje 21 éves korában volt, akkor mellét műtette nagyobbra. A fiatal glamour fotómodell számtalan plasztikai műtéten esett át, de legtöbbször a mellei miatt feküdt kés alá. A számos mell nagyobbító műtét közül az utolsónál átvette Anglia legnagyobb melleivel rendelkező nője címet. Mellei jelenleg a legnagyobbak Angliában. Sok műtétet hajtottak vére az orrán is, mert már fiatalon zavarta, ajkainak jelenlegi alakjához is, számtalan ajakfeltöltő műtét kellett elvégezni.
Jelenleg nagyobb mellekkel rendelkezik, mint Lolo Ferrari akit a Guinness Rekordok Könyve, a „világ legnagyobb mellű nőjének” választott.
Az orvosaim szerint nincs senkinek ekkora mell-implantátum Angliában
A beépített mell-implantátumoknak köszönhetően 34NN-es méretű mellekkel rendelkezik, de ezt is kicsinek találja pár hónap után. A modell elképzeléseinek a jelenleg csak egyedi megrendelésre készülő darabonként 5000 cm3-es implantátum felelne meg, amitől az orvosai óva intik, hiszen a jelenlegi 3250 cm3-es méret is jelentősen megterheli szervezetét.
erotikus fotózás angliában

Kell még néhány cm3

Minél nagyobb a mellem, annál boldogabb vagyok...
A plasztikai sebészek és orvosai folyamatos tanácsainak ellenére Nicki folyamatosan nagyobb és nagyobb mellimplantátumokat szeretne magának. Az orvosai a jelenlegi méretet is károsnak tartják számára. Amennyiben tovább folytatja nagyobb problémák adódhatnak az egészségét illetően. A vizsgálatok alapján a gerincét erősen túlterhelik a gigantikus mellek. A modell gondolkozik olyan plasztikai műtéteken is, amelyik elsősorban csak optikai érzettel növelik mellméretét, így szeretné ha a legalsó bordáját eltávolítanák, így karcsúbb derékkal nagyobbnak tűnne hatalmas mellmérete.
A rólam készített képek szinte felrobbantották a közösségi oldalaimat.
Nickiről készült rendkívül erotikus modellről készített fotók teljesen feltüzelték a közösségi médiákat. Sokan többet szeretnének látni tőle és arra buzdítják csináltasson nagyobbat, de akad bőven az ellenzőkből is akikre Nicki a következőket reagálta:
Ők is megbámulnak, nekem ez is tetszik...
Nickinek nagy rajongó tábora van és sokan szeretik Anglia szerte az erotikus fotóit. Számtalan angliai erotikus fotózáson vett részt, és a róla készült fotók bejárták az internetet. Szinte mindenki szeretne róla, egy képet magáénak tudni. Sétái folyamán mindenkit ámulatba ejt, és magára ragasztja az emberek  a tekintetét. Szinte mindenki szeretne egy közös fotót, amit ő szívesen teljesít. 
erotikus fotózás angliában

A gigantikus melleknek ára is van

Jól érzem magam és most már magabiztos is vagyok...
A plasztikai műtétei közel 68000 fontba kerültek eddig, amit ő cseppet sem bán. A műtétek költségeit jól fedezik a modell felkérései így számos erotikus fotózás, és filmezésen is túl van.
Csak a pár tevékenységben zavarnak melleim
A glamour modell elmondása szerint a mellei csak pár dologban zavarják, így számára kellemetlen amikor szőrteleníti testét, és nem lát tőlük tökéletesen, de hasonló probléma van vezetés közben is. Talán a legzavaróbb az alvás pozíció, mert csak egy pózban tud kényelmesen aludni.

Te is szeretnél kiemelkedően keresni? 

Ha igen keress biztonságos erotikus munkát a Red-life oldalain.