Az autószalonok legszebb oldala, a csinos hoszteszlányok akikben igazán lehet gyönyörködni

A jelentősebb autókiállításokon a férfi közönség mérvadó, így a meghódításukra a három fontos dologból kettő dolog biztosan megtalálható: autók és csajok

A kiállított autók mellett ugyanakkora szerep jut a hosztesz lányoknak is

Az autószalonokon megjelenő kiállítók jól tudják, hogy a férfiakat három fő dologgal leget érdeklődésre biztatni. Az első és a legfontosabb azok a hosztesz munkások, lányok akik az autó mellett ácsorognak, és a bámészkodók kéréseit teljesítik. Ami az, hogy a második legfontosabb dolgot a férfiak számára, az autót megmutatják, működtetik.
test

Ők a 2018-as foci vb legdögösebb magyar hosztesz munkásai

Büntető rúgások kicsit másképp, óriási műsor lesz a vb-meccsek szüneteiben hosstessek

2018-07-03  EROTIKUS MUNKA BLOG

A harmadik egyben legfontosabb az autószalonokon nem, vagy csak elvétve kap szerepet a foci. A foci csak némely autógyártó különleges felszereltségi osztályán, vagy focisztár megjelenésével kerül elő. Kanyarodjunk vissza az első és legfontosabbra a hosztesz lányokra, akik sokszor napi tíz óránál is többet töltenek el, az autók mellett mosolyogva, és várják a főként férfiakból álló közönség kéréseit., és a hosztesz munkájukkal emelik az esemény színvonalát.
hosztesz munka ajánlatok lányoknak

Az autózás őskora, vagy a kereskedés őskora?

Az autószalonok története sok sok évvel ezelőtt kezdődött, de már akkor is a hoszteszek ott voltak az autók mellett. A csinos hosztesz lányok az autó kereskedés szinte elválaszthatatlan. A kiállítók, és autókereskedők már akkor is jól tudták, hogy az autót jobban el lehet adni, ha a vásárlókat egy csinos mosolygós hosztesz várja. A genfi autószalon, talán a világ legjelentősebb autókiállítása, ahol több ezer hosztesz dolgozik egyszerre.
hosztesz munkák lányoknak

A hoszteszek tüzesebbek az autóknál

Az idő halad az autók változnak, de az autók mellett álló hoszteszek, akik a munkájukkal megemelik az autószalonok színvonalát ott vannak. Az autószalonok egyre követik egymást, visszatérve évről évre. A jelentősebb és mindig várt autószalonokra több híres hosztesz is meghívást kap, hogy kiemeljék az eseményeket ők is. Az eseményeken megjelenő látogatók egybehangzóan azt állítják, hogy:
A hosztesz lányok tüzessége mellett eltörpülnek a kiállított autócsodák.
A kiállítók pont ezért válogatják nagy gonddal a hosztesz lányokat, hogy a vendégek, biztosan jól szórakozzanak, főleg akkor ha egy kicsit szürkére sikerült az adott évi autómodell, ilyenkor a hosztesz munkások el is vonzzák a figyelmet.
hosztesz munkák lányoknak, hölgyeknek

A mutatós hosztesz megfűszerezi a standot

Igazságtalanság lenne ha az autók mellől eltűnnének a hoszteszek
A standok sokszor önmagukért beszélnek, vagy inkább a hosztesz beszél, mert azok a hosztesz munkások akik az autószalonokon dolgoznak, egyesek szerint már már mesébe illően szépek. A vendégek közül nem is az autót fotózzák, hanem a hoszteszeket, akik az autó körül forognak.
hosztesz munka

Kétféle sorrend vagy több?

Idomok csatája, vagy éppen a vérmérsékleté...
Egy fura kettős helyzet, mert idomok vannak ilyenek és olyanok, gömbölyű és gömbölyűbb, vagy éppen szögletes, döntse el kinek kinek melyik válik be jobban. Ugyanaz vonatkozik a vérmérsékletre is, vannak hűvös és vad, vagy éppen tüzes ami felkorbácsolja a hangulatot. Látványról beszélünk, igen ki így, ki úgy gondolja, de mindenképpen helyet kapnak benne kisebb vagy nagyobb szerepet a hosztesz munkások.
hosztesz munkák hölgyeknek

A szépség mellé kell valami extra is

A hosztesz lányok szépségével csak egy dolog vetekedhet, a kedvességük
A hosztesz lányok mindegyike, aki az autószalonon dolgozik kiemelkedő szépséggel rendelkezik, amit csak szintén hozzájuk kötődően a kedvességük múlhat felül. A hosztesz lányok kedvességét a szalonban található összes hosztesz magáénak tudhatja, attól függetlenül, hogy éppen melyik feladatot látja el. Az autószalonokon elég sok a tennivaló a hosztesz munkások számára hiszen akad itt bőven recepciós, kiszolgáló vagy éppen az autó mellett órákon át pózoló hosztesz. Egyik sem könnyű meló, csak első látásra.

Megvan az elszántság benned, hogy hosztesz munkát vállalj?

A Red-Life.net oldalon számos hosztesz munka ajánlat közül tudsz választani.
Válasz ajánlott erotikus munka hirdetést, ahol nem érhet meglepetés.