Pornószínésznő aki megtalálta Istent és hit prédikátora lett

Amikor először bementem keresztényként a templomba San Diegoban, megfogattam, hogy nem térek vissza a felnőtt filmiparba

Pornószakmából a szószékre

Brittni De La Mora a 31 pornószínésznő akit talán Jenna Presley-ként jobban ismerünk, aki számtalan pornó filmben játszott, mára a hit egyik lelkesebb terjesztőjévé, prédikátorává vált. Férjével a házasságkötésük után megfogadták, hogy új útra térnek, amit Isten vezérel nekik. Isten hívó szavát a kaliforniai San Diego-i Cornerstone templomban hallotta először (napjainkban is ebben a templomban dolgozik prédikátorként, férjével együtt). Elmondása szerint:
Ebben a pillanatban minden megváltozott az életemben...
Az élete teljesen megváltozott, egy igazi pálfordulás volt előző életéhez képest. A pornó fimes karierjével végleg leszámolt. Kábítószer függőként először letette, majd mindenkit arra buzdít azóta is, hogy hagyjanak fel a kábítószer fogyasztással. Lelkesen támogatja a nemi úton terjedő betegségek elleni küzdelmet, de legújabban azt hirdeti, hogy nemi életet csak a házasságkötés után éljenen mindenki. Mert szerinte a lelki tisztaság csak akkor érhető el, ha ezt megtartjuk.
pornó filmezés

A felnőtt film 375 jelenete

Az ex pornószínésznő kb. 375 pornójelenetben vettem részt aktívan. Jenna Presley a pornó filmes szakma egyik legtündöklőbb csillaga volt. Számtalan szavazás, statisztika valamint filmes díjjak sora mutatja, hogy egy valódi tehetség volt az előző erotikus munkájában. Erotikus munkájában kiemelkedő tehetségét számtalan róla készült kép, és cikk is megörökítette. Mindezeket adta fel és új szakmájában próbál kiemelkedőt alkotni.
Amikor a Bibliát elkezdtem olvasni megtanultam egy új életszemléletet.
Brittni elmondása szerint megtörve, érkezett a templomba, de ott megvilágosodott. Napjait a Biblia olvasásával töltötte. Az olvasás közben rájött arra, hogy ő ezt a második esélyt kapta Istentől. Ezért most mindent megtesz azért, hogy ez alkalommal máshogy élje életét.

Ahogy egyre többet megtudott Jézus életéről, gondolkodásmódja megváltozott.

Gondolkozásmódja merőben új irányt vett fel, a korábbi pornószínésznő még a szexeléstől is megvonja magát, hogy betartsa a Biblia írásait. Merőben új életstílusa sok követőt vonz, amit közösségi oldalai is tükröznek.

Anyagilag megéri?

A Biblia megtanított egy másik életet nekem...
Vélhetően korábbi jövedelmét nem múlja felül új prédikátor állása, Jenna Presley-ként a havi átlagjövedelme 30000 dollár volt.
erotikus filmezés

Jenna Presley napjainkban igét hirdet a szószéken 

Isten szelleme megérintette a szívemet, sötétségből kiléptem a fénybe...
A változás radikálisan megváltoztatta életét és felfogását. Az egykori pornószínésznő lelkész lett és az evangélikus munkának szenteli életét.
Egy biztos a pornó filmes szakmát nagy veszteség érte Jenna Presley elvesztésével.
Kamatoztasd szépségedet és tudásodat a pornó filmes szakmában, hogy te légy a következő Jenna Presley, vagy jelentkezz a Red-life oldalain található erotikus munkák egyikére.