Szándékosan fogalmaztam ilyen agresszívan, hogy a lehető legtöbben felkapják a fejüket és elgondolkozzanak

Nem, nem törték fel a szerverünket és nem történt semmi olyan, ami veszélyeztetné az erotikus munkát kereső és kínáló felhasználóinkat! Most megtudhatod a legtitkosabb és legérdekesebb tényeket, statisztikákat nem csak a magyar erotikus munka világáról. 

Ritkán 'szivárogtatunk ki' belső információkat, de szükségét éreztem annak, hogy felvilágosítsak olyanokat, akik lehetnek kezdők, vagy naivak - ki hogy érzi - de mindenképpen könnyelműen ugranak bele az erotikus munkák világába. 

A Red-Life oldalak 2014-es indulása óta több, mint 27.000 szexmunka ajánlatot küldtek be a hirdetőink az összes, azaz 9 hirdetőoldalunkon együttesen minden nyelven. Ez brutálisan nagy számnak tünik, de tudni kell, hogy általában minden hirdető él a összesen 3 ingyenes hirdetés lehetőségével és a hirdetések 95%-a soha 1 fillért nem volt hajlandó költeni a munkaajánlata kiemelésére, amivel ellenőrzött hirdetővé is válik (bővebben itt írunk erről).

Úgy gondolom ez nagyban rávilágít arra is, hogy milyen veszélyes tud lenni az erotikus munka világa, ha nem figyelsz oda a részletekre, lásd ellenőrzött - nem ellenőrzött hirdetés és a gyakori kérdések menüben lassan regény nagyságú okoskodásaink...

Mi a Red-Life csapata az oldal indulása óta nem klasszikus magyar hirdetőoldalként gondolkoztunk, hanem létre akartunk hozni egy olyan portált, hirdető vagy közösségi oldalt - ki ki hogy nevezi - ahol valós munkaajánlatokat kínálunk a lehető legmélyebb ellenőrzés után és ha úgy tetszik megreformálni a szexmunkások és hirdetők gondolkodását, hozzáállását egyes dolgokhoz. Éppen ezért hoztunk be számtalan - más oldalakon nem használt - funkciót, megoldást, újdonságot, amivel megpróbáljuk 100%-osan tisztán tartani a hirdetőoldalainkat. 

Az újonnan beküldött munkaajánlatok csak munkatársunk jóváhagyása után jelenik meg!

Egy átlagos nap 35-50 új munkaajánlatot küldenek be és 25-40 új felhasználó regisztrál 7 nyelven az összes hirdetőoldalunkon. Nem kis 'meló' átrágni magunkat ezen a tömegen, így több munkatársunk szinte csak ezzel foglalkozik. 

Nem, nem elolvasni kell csak a hirdetéseket!

Az új munkaajánlatokat több szűrőn keresztül ellenőrizzük és megpróbáljuk kiszűrni azonnal a valótlan vagy félrteérthető hirdetéseket. Nem egyszerű, elhihetitek, de ennek hatására jelenleg összesen 23587 aktív erotikus munka ajánlat van az oldalainkon. Igen a fent említett szám jóval nagyobb volt, igen ők azok akiket ki kelett dobni sajnos!

Nem gondoljuk azt, hogy minden egyes munkaajánlat garantáltan megbízható!

Sajnos az ár ellen úszunk nap, mint nap, hiszen rendszeresen 'próbálnak túljárni' az eszünkön olyan unatkozó vagy csak degenerált emberek akik hobbiszerűen próbálkoznak kamu hirdetéseket megjeleníteni. Őket már csuklóból leszereljük, mert egyrészt írástudatlanok általában (1 épkézláb mondat soha nem jön össze), másrészt ordít a hirdetésről hogy kamu. 

Tökéletes példa nektek hogy mire kell figyelni mielőtt jelentkeztek egy erotikus munkára!

Lássuk csak, első körben az a hirdetés ami nem ellenőrzött, okkal van megjelölve. Nem, nem a mi anyagi helyzetünk javulása végett, elhihetitek, hogy 30 eurókból nem lehet fizetést adni egy irodányi csapatnak! Az ellenőrött és nem ellenőrzött megjelölés nektek szól kizárólag, hogy tudd az illető komoly e vagy nem. Nem mondom azt, hogy minden hirdetés ami nem elelnőrzött, az gyanús, hiszen számtalan eset van hogy vagy nem érti a hirdető, vagy elkerüli figyelmét vagy csupán nem tud adott időben befizetni az oldalon valamiért és egyszerűen 'úgy marad'. Ettől függetlenül légy résen és észnél, amikor nem ellenőrzött hirdetésre jelentkezel. Legyen természetes, hogy nem csatolsz magadról arcos képet és elkéred először az összes információt és minden kérdésedre a választ. Ha gyorsan (nem 2 hét múlva) és részletesen megírva megkapod a válaszokat, az mindenképpen jó pont. 

Erotikus munka najt klub

Ha logikátlan és hibás szöveget kapsz, na meg 2 nappal később, akkor nyilvánvaló, hogy 'gond van' a hirdetéssel. Ha nem adnak meg telefonszámot sem a hirdetésben sem jelentkezés után, azonnal felejtsd el! 

Sajnos azt kell mondanom, hogy a külföldi munkaajánlatok sokkal komolyabbak, mint a Magyarországi munkák!

Ezidáig szinte minden valótlan munkaajánlat Magyarországi volt és 99%-ban a magyar Red-Life oldalon került beküldésre. Az idegen nyelvü oldalainkon ez szinte egyenlő a nullával! Mindenki gondolja hozzá ehhez a tényhez a maga okosságát és döntse el miért van ez így... Természetesen az adott hirdetések még megjelenés előtt törölve lettek. 

Pár egyszerű apróság, amire figyelve biztonságosan jelentkezhetsz erotikus munkára!

Akármennyire 'gáz' ezt olvasnod, de az hogy mennyit költ egy hirdető az erotikus munka hirdetésre igenis nagyban meghatározza azt, hogy milyen munkaajánlatról és 'főnökről' van szó! Ez lehet presztizskérdés vagy látszat és márkaépítés, de azok a hirdetőink akik elkezdtek bármikor nagyobb összegben profi és minőségi hirdetéseket vásárolni 85%-ban évek óta az oldalainkon láthatóak rendszeresen frissített, minőségi hirdetésekkel. Ők nem szórakoznak, nem próbálkoznak, ők tudják hogy a lányoknak igenis számít, az hogy lássák komoly 'céggel' állnak szemben és soha nem tűnnek el! Ezek a hirdetések a főoldalon is láthatóak erotikus munka ajánló néven, illetve naponta 2000+ általunk kiküldött Red-Life emailokba is bekerülnek. Találkozhatsz velük a fórumban, minden apróhirdetés alján és még számtalan helyen - de ez nem a reklám helye. 

Tény, hogy a 'drága' hirdetések szinte mindig kitűnő munkaajánlatot rejtenek, így ez mindenképpen fontos információ a döntésed érdekében. Ettől függetlenül számtalan kiemelt apróhirdetés is elérhető az oldalainkon, ezek mind ellenőrzött hirdetők. 

Ha egy hirdetésben nem szerepelnek képek, az mindenképpen furcsa... A képfeltöltés ingyenes, nem befolyásolja a hirdetőt semmiben, így aki nem mutatja meg vizuálisan miről van szó, az nem igazán érdemel bizalmat. Viszont ha gyalázatos minőségű képet látsz vagy éppen katasztrófa amit ábrázol, akkor lapozz tovább...

Telefonszám szerintem alapvetően kötelező eleme egy valós munkaajánlatnak. Egyébként a nem ellenőrzött hirdetésekben megjelöljük számodra, hogy tartalmaz e rejtett telefonszámot, amit lekérhetsz ha akarsz. Ahol nincs telefonszám megadva, ott ezt is jelezzük - azokat a munkaajánlatokat messze kerüld el! 

Weboldala nem mindenkinek van, de jellemzően a nagy és profi cégeknek mindenképpen kötelező elem. 

A hirdetés címe és szövege mindenképpen a legfontosabb eleme a döntésednek. 2 szavas címekkel én nem foglalkoznék semmiképpen. Helyesírási hibákkal és nyakatekert, ne adj isten google translatoros szövegeket messze elkerülnék! 

Figyelj a részletekre, tartsd be ezeket a szabályokat és szinte biztos, hogy jó döntést hozol majd!

Egyébként a magyar Red-Life oldalon naponta 120-190 jelentkezést töltenek ki a magyar lányok sok esetben nem ellenőrzött hirdetésekre is! Ez a szám havonta 2000 jelentkezés, ami évente 25.000 körül van... Természetesen ez csak a jelenktezési lapok száma... Évek óta telefonon, viberen, whatsappon történik a 90%-a a jelentkezéseknek, így a fenti szám messze a többszöröse valójában... Az idegen nyelvű hirdetőoldalainkről, mint a német nyelvű Red-Life.de is komoly számokat tudnák közülni de szerintem nem mérvadó a magyar lányok és hirdetők szempontjából. 

  • Nemrég viszont átléptük a 20.000 regisztrált felhasználót és ma már 20.848-an vagyunk:)
  • Felhasználóink eddig 19.428 privát üzenetet is küldtek egymást közt. 
  • Az oldal indítása óta összesen 70.641 darab e-mail cím került be a rendszerünkbe - ők mind erotikus munkát kerestek vagy kínáltak!

És a végére hagyom a legnagyobb számot megintcsak magyar szempontból!

Magyarország legnépszerűbb erotikus munka hirdetőoldalaként a Red-Life.net oldalt havonta több, mint 300.000x tekintik meg az érdeklődők és a lemorzsolódási arány 1,7% csak! Nem kell ahhoz profi IT-snek vagy marketingesnek lenned, hogy tudd ez azt jelenti, hogy rajtad kívül egy nagyvárosnyi tömeg használja nap mint nap a Red-Life hirdetőoldalt. 

Ha tetszett a cikk, oszd meg, küldd tovább ismerőseidnek is!