Élő szexbabára szeretne hasonlítani, 25 fontért árulja merész erotikus képeit az interneten

Mindig is vonzottak a szexbabák tiszta vonalai, ezért most én is szexbaba szeretnék lenni...

Az élő szexbaba 10000 fontot költött az átalakulásokra

Erotikus fotók, és privátba kérhető akt fotókat árul Cindy Moore a 31 éves angliai családanya, aki két gyermekével egyedül maradt, miután párja megcsalta és elhagyta. Cindy akkoriban 100+ kilogramm volt, a régi vágyát akarja beteljesíteni amit még 19 évesen gondolt ki. 19 évesen nagyon érdekelték a szexbaba, nagyon szép vonalai, és mindig egy fiatalkori álomnak tartotta azt, hogy egyszer talán Ő is így fog kinézni. Nagyszabasású fogyokúrába kezdett és leadott több mint 40 kilogrammot. Ezután az elhatározást műtétek követték, majd még több műtét ami mára több mint 10000 fontra tehető.
Az első beavatkozások csak a külsőre vonatkoztak, így hajhosszabbítás, műszempilla és egyéb kisebb beavatkozás volt. A műtétek alkalmával már lényegesen úja külsőt vett fel, így megnagyobbíttatta a melleit, fenekét, feltöltette a száját és még sorolhatnánk az átalakító és szépítő műtéteket. Mára szinte elérte célját, és egy igazi szexbabára hasonlít.
akt fotózás lányoknak

Az átalakulás még nem fejeződött be

Rendkívül jó bőröm, és testem van, ezért még több műtétre kerül majd sor...   
Állítása szerint, amit a róla készült akt képek is igazolnak, a műtétek jól haladnak, és már-már tényleg tökéletes élő guminő vált belőle. Erotikus fotóival és akt fotóival tele van az internet és saját oldalait több 1000-en követik. A weboldlakon sok támogatóval rendelkezik akik dicsérik és fizetnek neki a képeiért.
Annak ellenére, hogy már így is tetemes összeget költött arra, hogy elérje élete álmát tovább szeretné folytatni és újra kés alá szeretne feküdni, hogy élete álma ne csak álom legyen hanem, hogy az Ő szemében is készlegyen a teljes átalakulás.
erotikus fotózás lányoknak

A hasonlóság már-már elképesztő, tovább folytatódik az átalakulás ha...

Egy bánt csak, hogy képeimet a férfiak arra használják...
Cindy átalakulása egészen elképesztő, de tovább szeretné folytatni az átalakulást. Ezért ossza meg képeit a közösségi médiákban, és a erotikus fotóit árulja azért, hogy eltartsa gyermekeit, valamint tovább finanszírozza az átalakulását. 
Az élő szexbabáról készült erotikus fotók láttán, sok férfinek beindul a fantáziája...  
Az erotikus fotókat és akt fotókat árul az interneten, a legtöbb vevője férfi ami azért zavarja mert szerinte a férfiak csak egy guminőt látnak benne és csak azért veszik meg a képeit, hogy ezzel örömet okozzanak maguknak.

Te is vonzóan és csinosan nézel ki?

Szeretnéd magad viszontlátni erotikus képeken, akt képen vagy szexvideón?

Akkor jelentkezz a Red-life oldalon erotikus munkára amik között sok fotós és filmes ajánlat is megtalálható. Ajánlj bátran erotikus munkát barátnődnek is!