Szexmunkások, kábítószer és illegális kártyaparti egy erotikus munkahelyként üzemelő lakásban Miskolcon

Mondhatni véletlenül - mivel egy férfit kerestek eredetileg - a rendőrök Miskolcon egy illegális kártyapartin ütöttek rajta. A férfi egyébként szexmunkás nőknek adta ki a lakás szabad szobáit, hogy erotikus munkát végezhessenek ott.

Kedden (2021.02.16.) egy miskolci épületben tartottak ellenőrzést a rendőrök egy összehangolt akcióban.

AZ INGATLANBAN HÁROM NŐT IGAZOLTATTAK, ŐK ELMONDTÁK, HOGY MIND KÜLÖN DOLGOZÓ SZOBÁT BÉRELNEK, AHOL EROTIKUS MUNKÁT VÉGEZHETNEK.

A rendőrök azonosították a keresett férfit, majd bejelentett lakcíméhez mentek, hogy elfogják. A lakásban éppen illegális kártyaparti folyt.

Az elfogás során tiltott szerencsejátékhoz szükséges bankjegyszámológépet, illetve kábítószergyanús anyagokat foglaltak le, és tizenöt embert állítottak elő.

Tizenkét embert tanúként, míg két férfit és egy nőt gyanúsítottként hallgattak ki. Egy 27 éves nőt és egy 25 éves férfit kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Az eljárás során a nyomozók egy 28 éves férfit őrizetbe is vettek, őt prostitúció elősegítésével, kábítószer birtoklásával, valamint tiltott szerencsejáték szervezésével gyanúsítják, és javasolták a letartóztatását.

A bíróság pénteken elrendelte a letartóztatását.