Kényeztető gyönyör egy álom masszázs munka nagy kakaótartalommal

A csokoládémasszázs, vagy csokimasszázs egyre népszerűbb szolgáltatás az erotikus masszázst kínálóknál.

A csokoládémasszázs és ami mögötte van!

Az erotikus masszázs szalonokban egyre nagyobb sikere van a mindent elborító csokoládénak, ami elsősorban köszönhető, a rendkívül erotikus, erotikus masszázs munkát végző masszőz lányoknak, akik az egész testüket felhasználják eme különleges masszázshoz. A masszázs munkával foglalkozók többsége maga is szereti ezt a masszázs fajtát, mert nagyon jó hatásai vannak, és persze erősen túlfűtött erotikus masszázs lesz belőle, ahol a vendég szó szerint olvadt csokiban úszik.

Delikátesz masszázs

A csokimasszázs korábban delikátesz masszázsnak tartották, ahol a vendég csak bizonyos testrészeit (arc, nyak, dekoltázs, kéz) masszázshoz használtak csokoládét. A jótékony hatásai miatt kiterjedt az egész test masszázsra ami még jobban átalakult egy igazán erotikus, forró masszázsra, ahol a masszázs munkát végzők a testükkel kenik be a vendégeket csokoládéval. A csokimasszázs szolgáltatási palettáján a csokoládé minősége, kakaótartalma a lényeg. A csokoládé tartalom 43 százaléktól kezdődik, de ajánlott a magasabb 70-80 százalékú csokoládékrémet használni. Egy exkluzív erotikus masszázsnál a 85 százalék a legelterjedtebb, ami természetesen belga csokoládé.
erotikus masszázs munka lányoknak

Kakaóbab >>> Csokoládé

Az istenek eledele
A trópusokon honos kakaófa magjából, babjából készül a csokoládé. A kakaófa Afrikából származik, és napjainkban is ott a legelterjedtebb. Hivatalos neve Theobroma Cacao ami annyit tesz, hogy "Az istenek eledele". A régi kultúrákban a csokoládét kultikus, erővel bíró növénynek tartották, így a Maják is nagy becsben tartották, chilisvel fűszerezve használták (Napjainkban is létezik ilyen ízesítésű csokoládé.). A 16. századra Európa szerte így Magyarországon is ismerté vált a csokoládé forró, kesernyés italként fogyasztva.

Hmmm csokoládémasszázs...

A vendégek úgy állnak hozzá, hogy már a gondolatban is végigélik azt, hogy az olvadt csokoládé végigfolyik az erotikus masszőz testén, aki ezután az egész testével, "body to body" test a testtel masszázst ad a vendégnek. A csokimasszázst a vendégek rendkívül szeretik, mert az olvadt csokoládé selymesen bevonja a testeket, és egy igazán erotikus érzést ad, nem beszélve a látványról ahol a masszázs munkát végző lány testére csorgatja az olvadt csokit.

Koffein és a csokoládé

A vendégek szinte felpörögnek a csokimasszázs után, állítják a masszázs munkát végzők.
A csokoládé magas koffein tartalma miatt a csokoládé masszázs nagymértékű frissítő hatással is bír, amit a masszázs munkások is megerősítenek.
masszázs munka lányoknak

Jótékony hatása a csokoládénak

A tökéletes masszázzsal növelni lehet a bőr simaságát, ápoltságát és a rugalmasságot. A masszázs munkát végzők szerint: A bőr hidratált, finom, bársonyos tapintású lesz...
És nem csak ezért, hanem egy rendkívül erotikus masszázs keretében, a csokoládé exkluzív hatóanyagai révén és persze egy rendkívül erotikus masszőz masszázsával a pihentető, lazító érzést megtapasztalni.
A csokoládéban található endorfin pozitívan hat a bőrön keresztül, így nem csak a test hanem a lélek is regenerálódik.

Pörgesd fel te is vendégeket!

Jelentkezz masszázs munkára a Red-life oldalon, vagy adj még ennél is többet és jelentkezz erotikus munkára, mert megéri.