BDSM-el foglalkozó erotikus stúdiók a nemrégiben megjelent Szürke ötven árnyalata című film kapcsán újra reflektorfénybe kerültek

A BDSM-el foglalkozó erotikus stúdiók hihetetlen népszerűek újra, sok esetben több napot kell várni egy-egy jó hírű dominára.
Egy nem mindennapi erotikus munka, a BDSM került ismételten előtérbe és vele a munkaajánlatok száma is megnövekedett. Németországban és Svájcban szinte minden magára is adó ház, stúdió alkalmaz egy Dominát és kialakít egy szobát, a BDSM fétis után érdeklődő kuncsaftok miatt.

De mi is a BDSM munka? 

A többszörös rövidítés a következő szópárokból származik: "Bondage és Discipline" B és D, "Domination és Submission" D és S, "Sadism és Masochism" S és M. A szópárokból elég jól kiolvasható, hogy ez nem éppen rózsaszín szoba kellékei, hanem egy szűk világ. 
A film segít bemutatni a BDSM világát az egyszerűbb, normál szexualitáshoz szokott embereknek, és segít abban, hogy azokat az emberek mindenki eltudja fogadni, hogy vannak ilyen emberek is akik örömüket lelik a BDSM világában.
Ezek az emberek pont annyira különlegesek mint mi saját magunk, hiszen mindenki más és mindenkinek más tetszik, ettől még nem lesznek bűnösek. Fel kell dolgozni azt, hogy van aki a szex egy keményebb szexet szereti, és elfogadtatni azt, hogy ennek is helye van a mindennapokban.
erotikus munka vagy bdsm munka

Kinek a fiú, kinek a lány kikötözve, ez a bdsm munka

Azért vonz ennyi érdeklődőt ez a fetis, mert ebben a szexben nem egyenlőek a felek! Egyfelől egy domináns aki uralkodik, másrészt pedig egy aki behódol és engedelmeskedik. Ez a kettős helyzet egy extrém szexuális szerepjáték, amit egyre többen kiakarnak próbálni.

Hiszen lássuk be ki nem gondolkodott el rajta, hogy mi lenne ha megkötnék vagy bekössék a szemét. 

A domináns játékok lényege, hogy a Domina irányít, nem kér, hanem utasítást ad szexuális töltésű mondatokba, ez egyfajta verbális játék. A szemek bekötése tovább fokozza a ráutaltságot és az engedékenységet, mivel a vizualitás helyett az egyéb érzékek kerülnek elő. Itt már egy teljesen új világ tárul elénk, hiszen innentől kezdve a lehetőségek végtelenek.
A BDSM pont ezeket a végtelen lehetőségeket takarja, meghatározott szabályok alapján, csak a rajtunk múlik, hogy mennyire merülünk el benne, és mi az amit még kibírunk illetve szeretnénk. Ha ezzel tisztába vagyunk akkor bátran kijelenthetjük, hogy a BDSM nem csak egyfajta szex szerepjáték, hanem két fél elmés szexjátéka is. 
domina munka

A BDSM utazás csak most kezdődik el

A BDSM-el csak fokozatosan szabad haladni, hogy mindenki megtudja tapasztalni a saját korlátait. A kicsi vagy nagyobb fájdalmak elviselésével járó szexuális játék egyre több érdeklődőt vonz, az erotikus munkával foglalkozó stúdiókba. 
Ezen szex játékok nem titkolt célt szolgálnak, azt hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek a végén. Újra felkeressék Dominájukat és folytassák utazásukat a BDSM világába.
Blogunkban számos bejegyzés olvasható, vagy keress számodra megfelelő erotikus munkát itt.