Body sushi, az ősi japán gyökerekkel rendelkező hostess munka

Exkluzív vacsora élmény a gyönyörű hostess lányon felszolgált sushi

Napjaink egyik legreprezentatívabb szolgáltatása a body sushi

A hostess munkák közül napjaink leginkább figyelemfelhívóbb munkája a body sushi. A hostessek szinte versengenek azért, hogy egy adott estén kié lesz a főszerep. Hiszen aki magáénak tudhatja ezt a munkát, az azzal szembesül, hogy a férfiak majd nem tudják a szemüket levenni róla.

De mi is a body sushi?

Eredete az ősi japánban gyökeredzik, a samuraiok időszakára tehető. Japán neve: nyotaimori, azaz felszolgálni női testen. Angol fordítása a "body sushi" vagyis "test sushi". A köztudatba az angol nevével került be. Az ősi japánban ezt az étkezési formát győztes csaták után alkalmazták a samuraiok. Az élő sushi asztal, csak az étkezés ideje alatt vett részt a mulatságban.
body sushi hostess munka

Napjaink body sushija

A mai korban ezt az érdekes, és rendkívül erotikus étkezési formát egybekötötték a hostess munkával, hiszen itt is csak reprezentatív feladatot lát el a hostess lány. Sok esetben a body sushi modell a vacsorát követően együtt mulat vendégekkel, és az este további részében is szórakoztatja őket. A body sushi modelleknek rendkívül vonzóak és gyönyörű testtel rendelkeznek. A felszolgálásnál sok esetben az a cél, hogy az adott modell testén lévő sushik közül ki melyiket meri levenni.
 

Miben is rejlik a body sushi titka?

Minden falat még étvágygerjesztőbb egy gyönyörű meztelen (Egy falatni bugyi megengedett) lány testéről falatozva...
Exkluzív party, vagy legénybúcsú nem lehet meg ilyen tökéletes erotikus vacsora nélkül. Hiszen minden party elmaradhatatlan kelléke egy kellemes vacsora, főleg ha egy igazán különleges a tálalás, és a party elmaradhatatlan kellékei a party hostess lányok, akik tovább fokozzák a hangulatot. Arról nem is szólva, hogy a vacsora után a tálalás is vendéggel együtt mulat.
Mielőtt elfogultsággal vádolnak a hölgyeknek is van budy sushi, ebben az esetben egy hostról lehet falatozni.
body sushi hosztesz munka

De nem csak sushi lehet, és az élő asztal utazhat is.

A body sushi őrület tovább fokozódik, hiszen mára szinte mindennapossá vált, és ez a hostess munka egyre extrémebb formába épül be a mindennapokba.
Egyik formája a buli limuzinokban felszolgált változata, ahol a budy sushi egy limuzin hátsó terében van felszolgálva, és a kíváncsi szemek elöl az autók sötétített ablakai takarják el.
Az ettől is extrémebb kihívás az, amikor a hostess lányon nem sushi van felszolgálva, hanem a vendég kívánságának megfelelően, gyümölcs vagy akár süti. Egyik kedvelt kihívás a cupcake amit elsősorban lányok szoktak kérni, hogy body sushi hostjukról leegyék.

Te is szeretnél body sushi lány lenni?

Olvasd tovább blogunkat hiszen számos érdekes információról írunk az erotikus munka világából.
A Red-life oldalon találod a legjobb hostess munka ajánlatokat, vagy válasz a szabadon az erotikus munka ajánlataink közül.