Napról napra egyre több fiatal gondolja úgy, hogy az erotikus munka hozhatja meg számára a sikert

- mivel a TikTok-on ezt látták!

Eddig sem volt titok, hogy a celebek és influenszerek egy bizonyos rétege a testéből él, akár nyíltan - akár diszkréten, de erotikus munkát végeznek. Ők, akiket sok esetben több százezren követnek a közösségi oldalakon, azt a látszatot keltik, hogy nem más az élet, mint edzőterem, szolárium, szépségszalon majd pedig designer márkák vásárlása. Utaznak a világ körül, hét elején még New York ikonikus tereiről posztolnak, hétvégén pedig már egy svájci síparadicsomban pózolnak forralt borral a kezükben.

Külsőre is elérhetetlen példaképek, mivel az orruk, mellük, szájuk és arcszerkezetük (és még sorolhatnánk..) mind a plasztikai sebészeknek köszönhető, amire pedig nem sok hétköznapi lánynak van pénze. Persze ehhez jön még a photoshop utómunka - a tökéletes hatásért és máris istenként tisztelik őket a fiatalok. 

Már itt, a kezdeteknél jön a probléma, hogy 14-16 éves kortól vágynak erre a típusú luxusra a lányok, és amint betöltik a nagykorúságot, azonnal keresnek erre egy módszert, amivel a lehető leghamarabb elérhetik a vágyott életstílust. Legyen az egy sugarbaby-sugardaddy "támogatót keresek" kapcsolat, vagy fotók árulása a neten, de ide tartozik a webkamerás - webcam munka is. És persze az örök klasszikus, az escort munka sem maradhat ki, amit manapság már olyan szépen burkolnak, vagy ínrnak körül, hogy az ember azt hinné, semmi köze a szexmunkához, vagy prostitúcióhoz. 

Nincs baj az erotikus jellegű állásokkal, amíg szabad akaratból történik

Sajnos egyre gyakrabban élnek vissza a fiatal lányok naivitásával, akiket az erotikus munkát kínálók könnyedén elérhetnek bármelyik közösségi média felületen. A "közvetítők", managerek, jobb szó híján: stricik, mindenhol ott vannak és új munkaerőt keresnek. Arc nélküli vagy épp kamu profilokat készítve könnyen kicsalhatnak adatokat, képeket a fiatal lányoktól, amivel később vissza élhetnek, vagy épp fenyegetőzhetnek. Van akit természetesen nem is kell győzködni, mivel már a csillogó életstílusra való lehetőségtől is azonnal bizalmat szavaznak egy vadidegennek. 

A gond ott kezdődik, hogy amit az instán és facebookon látsz, az már a "végtermék", nem látod, hogy mennyi munka, befektetés és kitartás van az adott lányokban, arról nem beszélve, hogy magas intelligenciát igényel a high class életstílus, ami csak egy kevés rétegnek adott. Ha egy idegen férfi/nő állítja neked, hogy te csak általuk érheted el az álmaidat, ráadásul úgy, hogy a pénzed nagy részét nekik kell adnod cserébe a szervezésért, azonnal blokkod őket!

Rengeteg ilyenről olvashatsz a hírekben is:

test

Budapesten kiskorú magyar lányokat futtatott egy öttagú banda

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói egy életveszélyt okozó testi sértés

2020-08-03  EROTIKUS MUNKA BLOG

Ha jól átgondoltan úgy döntesz, hogy valami lightos erotikus munkával keresnél pénzt, először informálódj!

Tudod, a google a barátod! Olvass utána melyik 18+ munka, mivel jár. Melyik erotikus munka típushoz kellenek speciális eszközök (webkamera, fények, játékok, stb..) és mi az amit úgy is elkezdhetsz, hogy nem fektetsz bele pénzt. Ebből a szempontból jó, hogy tudsz követni olyanokat, akik reálisan beszélnek a felnőtt munkájukról, így kapsz egy kis betekintést a negatív részekbe is. 

erotikus munka kezdőknek

A Red-Life oldalain rengeteg olyan szexuális jellegű munka található ahol vállalják a betanítást is (pl masszázs munka), de szexmentes, hostess munkákat is találhatsz az oldalon, így akár party hostessként, táncos lányként is dolgozhatsz akár csak nyáron. Arra tökéletes lehetőség, hogy eldöntsd, mennyire tetszik neked ez a fajta élet stílus.

Minden esetben a betöltött 18 év a követelmény az erotikus munkákhoz Magyarországon (külföldön több is lehet országtól függően)

Ha nem biztonságos oldalon keresnél erotikus munkalehetőséget, akkor arra figyelj, hogy ne küldj magadról olyan tartalmat, amivel visszaélhetnek! 

A tizenévesek 90 százaléka kapott már üzeneteket idegenektől a közösségi médián keresztül, 43 százalékukkal ráadásul gyakran fordul elő ilyesmi, tudjuk meg a 24.hu cikkéből. A fiatalok 44 százaléka mondta, hogy volt már olyan érzése a közösségi médiában, hogy zaklatják.

A felmérésben részt vevő tinik 39 százalékától kértek már erotikus fotót chatbeszélgetésben – 7 százalékuk teljesítette is a kérést. A srácok ezen a téren merészebbnek bizonyulnak: a lányok közül minden huszadik, a fiúk közül viszon minden tizedik gyerek küldött már magáról kérésre erotikus képet chatüzenetben.

Még aggasztóbb a 14 év alattiak válaszaránya: csaknem egyharmaduk számolt be arról, hogy kértek már tőle erotikus fotót a neten. Ez bűncselekménynek számít, még akkor is, ha haverok között megy a képcsere, ráadásul a gyerek soha nem tudhatja, hogy valóban az ül-e a telefon vagy számítógép képernyője mögött, akinek az illető mondja magát.