Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

2023-04-26
(frissítve 8 hónapja)
1050
megtekintés

Életmódváltás 20 év szexmunka után: most tantraguruként segít másokon

Életmódváltás 20 év szexmunka után:

18 évesen lett pornósztár, most tantraguruként segít másokon – mindenki képes a változásra

Húsz évig élt az erotikus munkák világában, kipróbált több szexmunkát is, a Covid után azonban úgy döntött, szembenéz a traumáival, a szégyennel, és új életet kezd. A szexuális energiáját, amit korábban szolgáltatásként adott át, mostantól gyógyításra használja. Höcker Andrea történetét olvashatjátok Takács Dalmától a WMN cikkéből.

Andi a szexmunkákat végzők „felsőbb rétegébe” tartozott: őt nem kényszerítették, hanem magának választotta a hivatást, ő nem az Üllői úton fagyoskodott a hidegben, hanem külföldi elit bordélyokban várta vendégeit, ő nem a haverok lakásán végzett webkamerás munkát, hanem menő ügynökségeknek dolgozott – ennek ellenére testileg-lelkileg meggyötörték az évek.

Amellett, hogy fontosnak tartja a szex munka érvényesként elfogadását és megszabadítását a megbélyegzéstől, nem rejti véka alá a véleményét: volt kollégái 95 százalékban súlyosan traumatizáltak, akik vagy anyagi bizonyítási vágyból, vagy önértékelési gondok miatt választották a szakmát.

A szakmát, amivel szerinte nem lenne semmi gond – egészen addig, amíg az egyén rendszeres önvizsgálatot tart közben, és ki tudja jelölni a határait. A többség azonban nem tudja.

Miért lesz valaki pornós vagy szexmunkás?

Andi három és fél éves volt, amikor édesanyja a szeme láttára lett öngyilkos, és bár az édesapja és a nagyszülei próbálták megadni neki a megfelelő támogatást, a kislány fékezhetetlen vadlóként tört ki. Kamaszként belevetette magát az éjszakába, és elhatározta: amint betölti a tizennyolcat, lelép, és gogotáncosként keres munkát.

Nem volt nehéz dolga. Mivel imádta a bulizást, a provokációt, és szomjazta a visszajelzéseket, gyorsan helyet kapott a menő klubok rúdja mellett. Rövid idő alatt a Playboy plakátján szerepelt, és még ugyanebben az évben egy pornóval foglalkozó ügynökség is felkereste. Hogy megijedt-e tőle? Erre csak annyit mond: húsz éve még nagyon más volt a pornóipar, mint napjainkban.

„Amikor egy fiatal lányt belevisznek a pornós munkákba, általában olyan jelenetet kap először, ami jó élmény lesz számára. Odaraktak mellém egy jóképű, kedves srácot, hatalmasat szeretkeztünk, aztán távoztam a zsebemben százötvenezer forinttal – meséli.

– Totális tévhit, hogy aki pornózik, az nem élvezi a szexet. Heti két-három jelenetet forgattam általában, és kilencven százalékban ügyes srácokkal raktak össze, akik értették a dolgukat. Ha ilyen maradt volna örökké a pornóipar, semmi baj nem lenne vele, de sajnos nem ez a valóság. Az ügynökség egyre többet követel, és ha valamibe egyszer belemész, nincs visszaút.”

Nem kellett sok idő hozzá, hogy jöjjön a feketeleves

A kezdeti beetetés után gyorsan kiderült: az ügynökségek minimálisan sem képviselik a modelleket, ők kapják a legkevesebb pénzt, a jogdíj fogalma pedig nem létezik ebben a műfajban. Arról nem is beszélve, hogy sokszor csak a helyszínen tudták meg, pontosan milyen jelenetet várnak tőlük – függetlenül attól, hogy korábban mibe egyeztek bele. Hogy mondhatsz-e nemet? Természetesen igen, csak akkor elbuksz több százezer forintot, nem hívnak többet, és talán még pár pofont is begyűjthetsz. Nem csoda, hogy Andi – aki külföldön és itthon is vállalt munkát – az első két év után totálisan kiégve érezte magát.

„Sokszor feleslegesen kitoltam a határaimat, és vállaltam olyan jeleneteket, amik nem érték meg az értük fizetett összeget” – kezdi, majd következik egy történet, amitől összeszorul a gyomrom. Andi megkért, hogy ne írjam le a részleteket, de maradjunk annyiban: a saját olaszországi lakásában egyszer olyan jelenetet forgattak le vele, amiben testileg-lelkileg megsérült, és a történtek hatására másnap nemcsak a lakást, de egész országot maga mögött hagyta. Ekkor még nem volt húszéves sem.

Egy-egy ilyen holtpont után rehabilitáció, azaz műfajváltás következett. Andi, ha megelégelte a pornózást, lapdance-elt vagy erotikus show-kat tartott, és escort lányként is nyújtott szolgáltatásokat. Szexmunkásként egész Európát bejárta, két fő bázisa volt: Norvégia és Olaszország.A figyelem és a jólét könnyen felülírja a mentális egészséget

Amikor arról kérdezem, hogy bírta ezt az egészet mentálisan, elárulja: sok jelenetre egyáltalán nem emlékszik. „Viccelsz? Ezt józanul nem lehet elviselni” – vágja rá, hozzátéve: a pornó még hagyján, de az erotikus munkák úgy általában más tészta. „A kupiban nem te válogatod meg, kivel mész el, és kivel nem. Mondhatok nemet adott kérésekre, de ha a munkaidőmön belül egymást váltják az emberek, akkor rendelkezésre kell állnom akár tízszer egymás után. Volt, hogy reggel tíztől este tízig dolgoztam, utána pedig ki kellett mennem overnightra egy részeg vagy bedrogozott vendéghez, akit csak úgy tudtam elviselni, ha én is felszívtam pár csíkot.

Volt, hogy hónapokra megundorodtam a szextől, és akkor drogok kellettek, hogy el tudjam látni a munkám” – mondja.

A drog pedig pénzbe kerül, de a pénz sosem volt akadály. Andi az első három-négy évben úgy keresett heti négy-ötszázezer forintot, hogy ha azt egy éjszaka alatt eltapsolta, akkor is megtérült másnap. A szakmában ügyesnek bizonyult, így előrelépési lehetősége is adódott bőven: volt, hogy a tulajdonosok rábízták a kuplerájt, amíg elutaztak, így a menedzsmentbe is beletanult. Közben Norvégiában is felkapták: a helyi televízió több adást készített vele, amikor a szexmunkások jogaiért harcolt, közszereplőként az északi Kelemen Annaként emlegették. Ahogy ezekről mesél, egyszerre érzek benne fájdalmat, nosztalgiát és egy kis büszkeséget is: a kudarcokkal együtt a sikerélmények is halmozódtak, és bár egyre több jel mutatta, hogy ki kellene szállni, ördögi spirálba került.

A kommentszekcióból jól tudom, külső szemlélőként könnyű pálcát törni az olyan nők felett, akik a bántalmazások, kizsákmányolások, és a romló egészségi állapotuk ellenére sem váltanak, éppen ezért bízom benne, hogy Andi példája segít megérteni a jelenséget.

Számára a szexmunka olyan volt, mint egy bántalmazó párkapcsolat, amelyben a love-bombing és a terror olyan dinamikában követte egymást, hogy az fals reményérzetet adjon a kritikus időszakok átvészeléséhez.

„Egy húszéves, önbizalomhiányos és traumatizált lány nem tudja kezelni a hirtelen jött figyelmet és vagyont. Függőjévé váltam a pénznek, a szexnek, a drognak és az alkoholnak – ez a jutalom és a túlélés záloga is volt ebben az időszakban. Jártam addiktológián is, de egészen addig nem tudtam letenni a szereket, amíg ki nem keveredtem a szexmunkából. Márpedig baromi sokáig nem hittem el, hogy bármi másra is képes lennék, a szexiparban viszont sikereket értem el, és nem kellett aggódnom a pénz miatt.”

Megjelent a fény az alagút végén, de nehéz volt a váltás

Ám nemcsak a drog- és alkoholfüggőség, valamint a testi kiszolgáltatottság árnyékolta be az életét. Ahogy ő fogalmaz, ez a szakma vonzza a bűnözés világát, és ő is összetűzésbe került párszor a törvénnyel. A részletekről nem szívesen beszél, de annyit megtudok: volt rács mögött pár napot önvédelemből származó súlyos testi sértésért és futtatásért is – bár utóbbiról később kiderült, hogy nem strici volt, csupán egy szobát osztott meg több lánnyal.

Az utolsó felismerés akkor jött el nála, amikor a Covid idején a norvégiai otthonába beállított a rendőrség, és közölték vele: bár a szexmunka legális, a vírus miatt be kell rekesztenie tevékenységét, és haza kell térnie Magyarországra. Andi számára ez egyszerre volt felszabadító és ijesztő: az egzisztenciája válságba került, de a sors kezét látta abban, hogy váltásra kényszerül. Arról nem is beszélve, hogy ebben az időszakban vett részt egy olyan szertartáson, ami újabb lendületet adott az életmódváltáshoz.

„Már az első rendőrségi ügynél, 2017 körül éreztem, hogy le kellene állni, de azt gondoltam, semmi másban nem vagyok jó, nem tudok majd pénzt keresni. Aztán elmentem Indiába egy barátnőmmel ájurvéda masszázstechnikákat tanulni, és ott megláttam a kiugrási lehetőséget.

A visszajelzések alapján tudtam, hogy ebben jó vagyok, és elkezdtem felépíteni a masszőrkarrierem. Az átmeneti időszakban három hirdetési profilom volt egyszerre: egy kis BDSM, egy kis prostitúció, és a masszázs munka. Fárasztó volt egész nap szerepeket játszani, de végre láttam a fényt az alagút végén” – meséli, hozzátéve: kliensei közül sokan a masszázsra is bújtatott szexuális tevékenységként gondoltak, ő mégis örült, hogy végre végezhet olyan munkát, amelyben kamatoztathatja új ismereteit, és kiléphet a szexmunka kereteiből.

Bár a masszőrkarrier is happy-ending masszázsokkal kezdődött, végre felcsillant előtte a remény: ismerkedni kezdett önmagával és a határaival, önismereti szertartásokon vett részt, és egy új baráti körnek hála felismerte, hogy képes szakítani a korábbi életével. A folyamat nem ment persze olajozottan: a Covid második hulláma okozta anyagi szorongás miatt beengedett még egy-egy fizetős légyottot az életébe, de lelki szeme előtt már a változás lebegett.

Három év kellett, míg végleg maga mögött hagyta a szexmunkát, és megtalálta Magyarországon azt a közösséget, amelyben életében talán először otthon érezheti magát.

A spirituális, megtartó baráti kör elhozta azt, amire korábban sosem volt lehetősége: hogy biztonságban és ítélkezésmentesen szembenézhessen azokkal a terhekkel, amiket harmincnyolc éve cipelt.Segítőből segítő – csak épp máshogy

„Ha ott és akkor nem változtattam volna, szerintem tíz éven belül belehalok az életmódomba. Nagyon sokáig nem néztem magammal szembe. Harminchat éves koromig szerepet játszottam, és elhittem, hogy az vagyok, ami.

Sokáig tagadásban éltem, és ezt az bontotta meg először, amikor egy szertartás hatására realizáltam, mit műveltem magammal az elmúlt húsz évben. Ott, akkor megjelent bennem a szégyen, amit saját magammal és a családommal szemben is éreztem” – mondja. Ahogy hallgatom, szinte a gyomorszájamban érzem ezt az érzést – nem véletlenül mondják, hogy a szégyen a leglehúzóbb energia, még belegondolni is nehéz, húsz év milyen nyomokat hagy maga után. Éppen ezért tölt el hatalmas csodálattal, amikor Andi arról mesél, hogyan formálta magában szeretetté ezt a roppant nehéz érzést.

Bár egy külső szemlélő a szexmunkáról általában lecsupaszított módon és meglehetősen megbélyegzőn gondolkodik, Andi felhívja a figyelmet a tevékenység lélektani részére is.

„Korábban ez nem volt ilyen tudatos bennem, de rá kellett jönnöm, hogy a szexmunkában is benne van a segítségadás. Sok olyan ember jött hozzám, akinek nem volt lehetősége párba állni, aki mentálisan beteg, vagy aki csak egy beszélgetést, lelkifröccsöt szeretett volna.

Nekem ez sosem csak a szexről szólt. Mindig is szerettem volna segíteni embereknek, és azt hiszem, ehhez mindig is megvolt az érzékem” – mondja, majd hozzáteszi: ez motiválja most is, csak épp a csatorna más.

Az évek folyamán rengeteg tapasztalatot gyűjtött a klienseiről és a vágyaikról, és a saját képességeit is megismerte: rájött, hogy ezt a tudását úgy is kamatoztathatja, ha a teste érintetlen marad. A spiritualitás és a masszázs pedig tökéletes eszköz ehhez.

„A szexmunkások az ősidőkben gyógyító papnők voltak. Most már ezt a minőséget keresem én is magamban. Szívesen dolgozom a szexuális energiáimmal, de nem vagyok hajlandó átlépni azokat a határokat, amiket kijelöltem – kezdi. – Ma már sokkal többet tudok a szex szentségéről. Számomra már inkább szól energiacseréről és szeretetről, mintsem az ösztönök kielégítéséről” – mondja.

Jelenleg monogám párkapcsolatban él, és a tantramasszázs területén fejleszti magát. Úgy fogalmaz, ez a technika segített neki abban, hogy a kemény, traumatizált nőből visszatérjen a valódi, érzékeny Höcker Andreához. Ennek pedig fontos része az is, hogy mind testileg, mind lelkileg kijelöli határait.

„Ahogy kioldottam a traumáimat, rájöttem, hogyan tudok az emberekhez kapcsolódni, támogatni őket. Most oldástechnikákat tanulok, beszélgetek a kliensekkel, a tantra fehér és rózsaszín változata felé orientálódom, aminek nem vagy csak alig része az érintés. Sokan bepróbálkoznak, ismerve az előéletemet, de aki nem fogadja el a határokat, azt nem fogadom.

Már egyáltalán nem mindegy, kit érintek meg, kinek az energiáit engedem keresztül magamon” – teszi hozzá. Később egyébként vörös tantrát is tart majd, de kizárólag azoknak, akik részt vesznek az ahhoz kapcsolódó önismereti utazáson és blokkoldó folyamatban, és megfizetik az elég borsos árat érte.

A tapasztalatairól nyíltan beszél a közösségi médiában, kiváltképp Snapchaten: mára konkrét rajongótábora lett, ők a vészterhesebb időszakokban anyagilag is támogatták, hogy az új karrierjére koncentrálhasson.

Most minden napja a tantra, az öngyógyítás és a segítségnyújtás körül forog, és elmondása szerint kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Vőlegényével hamarosan vidékre költöznek, hogy természetközelibb és nyugodtabb környezetben építhessék a tantrán alapuló vállalkozásukat, amiben a szexmunkásból segítővé lett nő érvényesülhet.

Erotikus munka
videó hirdetések

Hasznosinformációk

számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
16 310 +10%

egyedi magyar felhasználónk 68442 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

36 183 +18%

alkalommal kattintottak ránk és 279315 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

150 071 +18%

alkalommal kattintottak ránk és 1112315 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 82220 aktív regisztrált tagunk van és havonta 1045 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 220 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!