Elindult a Red-Life német társoldala

A sok-sok munka után, végre örömmel számolhatunk be a legújabb hírről, miszerint a Red-Life német társoldala is működik, és nem is akárhogy. Várakozásainkat felülmúlóan már pár nap alatt birtokba vették a felhasználók, mind a hirdetők, mind az erotikus munkát kereső lányok, fiúk. A tervezés során továbbra is az igényesség, és a professzionalizmus volt a fő szempont, mind a megjelenést, mind a szöveges tartalmat beleértve. Éppen ezért a google keresőben is az erotik jobs kulcsszóra már az első 5-ben található a portál, ilyen rövid idő alatt. A Németországi oldalunkat a www.Red-Life.de címen találhatod.

A német verziót is azért hoztuk létre, hogy a hirdetők és az erotikus munkát kereső lányok könnyebben tudjanak találkozni. Mindezt természetesen úgy, hogy közben segítsük a lányokat a legjobb választásban. Továbbra is érdemes megnézni a kipróbált erotikus munkákat, ahol nem tapasztalhatnak átverést az ott dolgozók. A Red-life.de oldalon is található erotikus fórum, ahol mindenki leírhatja a véleményét az egyes munkaadókról, stúdiókról, vagy olyan vendégekről akiket érdemes kerülni.

Található ezen kívül rengeteg hasznos információ, az adott országra vonatkozóan, utazási tippek, menetrendek, segélyszervezetek ha valaki bajba kerül, szépségszalonok, plasztikai sebészek, és minden ami az erotikus munka témakörhöz kapcsolódik.

Minden féle kategóriában lehet erotikus munka hirdetést feladni ingyenesen, mint:

  • erotikus munka, escort munka, webcam munka, táncos munka
  • ingatlan kiadás / vétel erotikus vállalkozás részére
  • Üzletvezető, recepciós munkák
  • filmezés, fotózós, pornózás
  • egyéb erotikus hirdetések

Hamarosan elindítjuk az Angliai, Szlovákiai és Csehországi verziót is, erről is beszámolunk majd…