Minden 1 millió emberből 75 pornó filmezésből él Magyarországon

A Terrible Maps legutóbbi pornóiparról szóló kutatásában arra keresték a választ, hogy hol él arányaiban a legtöbb pornós... 

Magyarországon él arányaiban a legtöbb pornós

A pornó filmezés Magyarországon nem új keletű foglalkozás, számos pornó színész, és még több pornószínésznő ért fel a csúcsra a pornó filmezésnek köszönhetően. A magyar pornó színésznőkre mindig is nagy kereslett volt, mind a hazai pornó film gyártásban, mind pedig Európa, de mondhatni világszerte elismerést szereztek a magyar lányok. A pornózás mint szakma, mint korábban közzétett blogjaink is mutatják, nem mindig teljesen zökkenő, és a akadálymentes, de egy hatalmas előnnyel rendelkezik azok számára akik ezt a hivatást választják, ez pedig a rendkívül magas kereset.

Magyarország a pornónagyhatalom

A kimutatás szerint Magyarországon minden 1 millió ember közül 75 foglalkozik pornó filmezéssel. Az eredményhez nagymértékben hozzájárultak azon pornó színésznők, akiket a közelmúltban, vagy éppen 1 vagy 2 évtizeddel előtt fedeztek fel, ugyanis az akkori színésznők hatására, egyre többen választják a pornós szakmát. A Terrible Maps egy térképpel szemléltetve tette közzé az eredményt:

magyarországi pornó filmezés lányoknak

A kutatás eredménye

A térképen részletesen, százalékosan megjelenik a pornós munkából élők százalékos aránya. Egyértelműen látszik, hogy a térképen Csehország másik helyezést ért el, de toronymagasan 75,7% pontosan Magyarország tekinthető a pornónagyhatalomnak.

A legtöbb pornós Magyarországról származik

A pornó munkából élők egyébként büszkék erre a címre, hiszen a szám nem csak azt jelzi, hogy mennyien élnek hivatásszerűen pornó filmezésből, hanem azt is, hogy ennyien, megbecsült tagjai ennek a szakmának. Mielőtt bárki is vitatná, ez egy olyan szakma, amit az ebben dolgozó színészek, szakmának tekintenek, és így ők:

Büszkék a helyezésre...

Az elképesztően magas százalék egyébként azt is jelzi, hogy ebben a szakmában dolgozó pornó színésznők, értenek a mesterségükhöz, és örömet tudnak okozni a pornót kedvelő embereknek.

test

Származásom ellenére a pornó filmben szerepelek a fekete pasimmal, így kezdtem a pornós munkát

Ági mesélt nekünk az őt körülvevő furcsa helyzetről, a 2 személyiségéről a

2018-07-03  EROTIKUS MUNKA BLOG

pornó filmezés magyarországon

A Magyarországon belüli helyzet

A képzeletbeli magyarországi városok listáját Dombóvár vezeti, így ő Magyarország pornófővárosa jelenleg. A második helyezett Nagykőrös és a képzeletbeli dobogóra még Mátészalka tudna felállni a pornó filmezésben szereplők függvényében.

Gyere jelentkezz Magyarország legnagyobb erotikus munka hirdetőoldalán, a Red-Life.net oldalon pornó filmes szakmára, és járulj te is hozzá, hogy ez a százalék tovább nőjön.