Egy különleges tantrikus masszázs munka ahol mindent beborít az illatos hab

Tantrikus fürdő rituálé ami a tisztítás intimitásáról, a teljes test fürdőzéséről és meleg vízben történő masszírozásáról szól, jó sok erotikával fűszerezve.

Érzéki masszázs (munka) élmény? Ez biztosan az!

A masszázs munkát végző masszőr lányok még csak csekély százaléka használja, kínálja vendégeinek ezt a különleges masszázs fajtát. A neve és az eredete sem teljes mértékben tisztázott, így általában soapy masszázsnak nevezik, de találkozni lehet agua masszázs névvel és magyarosan szappanmasszázs névvel is. A köznyelv az angolos verzió a legelfogadottabb. És a lényeg, hogy rengeteg férfi keresi ezt a egyedi erotikus masszázs élményt, ami rendszerint szexmentes is természetesen. 
test

A masszázs munkák egyik csodája az erotikus szeretetmasszázs

A masszázslányok erotikus kezei alatt sok mindent pozitívan láthatunk. Az erotikus szeretetmasszázs

2019-01-29  EROTIKUS MUNKA BLOG

Thaiföld vagy Törökország az eredete?

Az örök kérdés és dilemma lengi körül az eredetét. Thaiföldön igen népszerű és sok igen magas színvonalú masszázs hely kínálatában megtalálható ez a habos masszázs. A masszázs munkát végzők ezt a vonalat követik, hiszen itt sokkal intimebb masszírozás zajlik. Törökország itt az ősi török fürdőkben zajló masszázsfajta ami ugyancsak egy habos masszázs, ami az egyedi környezetet tekintve talán ősibb gyökerekkel rendelkezik.
Ez a ragyogó tantrikus masszázs mély kapcsolatot teremt a masszőzzel...
A közös szappanos fürdőzés, ahol a masszőz először megmosdatja a vendéget, miközben beborít mindent az illatos, selymes szappanhab, amit a helységben égő illatos gyertyák aromája tovább fokoz. A masszázs munkát végző szinte ámulatba ejti a vendégét. A masszázst megelőző habos szertartás tovább fokozza az élvezetet, és az élvezeti értéket. Az élmény tökéletes végzéséhez kell egy igazán tökéletes masszázs munkát végző lány gyönyörű teste is, mivel a habos masszázs body to body masszázs egy fajtája. Itt a masszőz lány teste a munka eszköze, ami minél formásabb annál tökéletesebb.
masszázs munka lányoknak

Szexi habos masszázs

A masszázs ideje alatt nagyfokú nyugalom veszi körül a vendéget, ami a masszázs végégén is megmarad.
A masszázs még koránt sem ért véget, sőt még ezután jön az igazi tantrikus masszázs rész, ami cseppet sem szűkölködik az erotikától. A masszázs munkát végzők szerint a soapy masszázs egyik legjobb masszázsfajta annak érdekében, hogy a vendég igazán jól érezze magát, kellően ellazuljon, és persze pihenjen is. A feszültség levezetés ebben a masszázsban a legmagasabb, szinte elolvadnak a masszázs alatt, és persze a masszőz alatt.

A török szál ami felpörgeti az eseményeket...

A masszázs legizgalmasabb része, a pajzán törülköző csata
Sok helyen a habos fürdőzés, és tantrikus masszázs után nem ér véget a masszázs munkások feladata, ugyanis egyre jobban terjedőben van az ősi Törökországból származó szokás, ahol a masszázs után kisebb csata alakul ki a vendég és masszőz között. A masszázs végén újra a szappanos fürdőé a főszerep ahol ismételten csak habos fürdés következik extrákkal.
Ohhhh Igen...
Az extra melyben a fürdőhab, vagy szappanhab szinte mindent beborít és egy igazi mámoros állapotba kerül a vendég a masszőz jóvoltából.
masszázs munka ajánlatok lányoknak

Soapy masszázs mélyen érzéki masszázs

Nem csak adok, hanem kapok is.
A soapy masszázs a tantra masszázsok széles választékát tovább fokozza, provokatív és erőteljes csavarjaival. A masszázs munkások akik már alkalmazták ügyfeleiken sorra bevezetik a saját profiljukba, hogy ezzel is foglalkoznak. A válasz egyszerű, mert ez a masszázs fajta nem csak a vendégnek ad egy kikapcsolódást, és megnyugvást egyéb erotikus masszázsokkal ellentétben, hanem itt a masszőz is részesül belőle. Ezért nem csoda, hogy a soapy masszázs segít a szexualitást teljesebbé tenni, valamint fizikailag és szellemileg is kikapcsol.
Az erotikus masszázs a szexuális energiát használja az intimitás növelése.
Az élvezet meghosszabbítása, az izgalom fokozása, a szexuális kiteljesítés érdekében történik. A vendéget és a masszőzt is arra ösztönzi, hogy szabadon fejezzék ki a szexuális vágyat, a fantáziát és a szenvedélyt. Az erotikus energiának az egész testben történő népszerűsítésével ez a fajta masszázs az egyik legerotikusabb masszázs fajta.
A Red-Life.net oldal számos masszázs munkát és erotikus munkát kínál lányok részére, akik szeretnének kitűnni a tömegből.