Munka, városnézés, vacsora, buli... a konferencia hostess munka és ami mögötte van

Ki ne szeretné eltölteni a kevés szabadidejét egy idegen városban egy gyönyörű hostess lány társaságában ráadásul úgy, hogy a hangulat is feldobott legyen.

Mi a konferencia host vagy hostess

Napjaink egyik legjobban fejlődő hostess munkája a konferencia hostess munka. Ez egy rendkívül összetett kő kemény hostess munka, aminek elvégzéséhez talpraesett host vagy hostess kell. A munka összetettsége azon felül, hogy különböző hostess munkákban is otthon kell lenni, a legnagyobb kihívást viszont az jelenti, hogy ilyenkor általában egy ügyféllel kell foglalkozni. Az ügyfelek körében egyszerűen csak city hostessnek hívja őket, magyarosan város hosztesz.

A konferencia turizmus és a hostess munka

Nemzetközi cégek üzleti megbeszéléseinek, tanácskozásainak, konferenciáinak elsősorban olyan helyszínt választanak, ami a kötelező megjelenéseken kívül egyéb látnivalót, vagy kellemes időtöltést kínál. Számos európai ország fővárosa kiemelt konferencia város így Budapest, Prága, Párizs, Róma, Bécs, Bern, Berlin is közéjük tartozik. Ezekben városokban fontos szerepet játszik a megfelelő vendéglátás, és számos kiemelkedő kulturális értékkel is rendelkeznek amelyek felfedezéséhez számos esetben konferencia hostesst választanak az ügyfelek.
hostess munka lányoknak

A konferencia hostess munka alapjai

Mint minden munkának a konferencia hostess munkának is több összetevője van. Alapjában véve viszont három féle hostess munka keverékéből tevődik össze. Az alapokat a a hagyományos értelmezésű hostess munka adja ami kiegészül egyrészt egy személy vagy nevezzük inkább party hostess munkának, és másrészt pedig egy városnéző guide, vagy idegenvezető. Ez a hármas az alapja a munkának, és mindháromnak külön külön is fontos szerep jut, hiszen csak az lehet igazán jó konferencia, vagy city hostess aki rendelkezik ezzel a hárommal a megfelelő hátértudás mellett.
 

Új perspektíva az egyéni hostess munkában

Az egy ügyfeles vagy konferencia hostess munka abban az értelemben nyeri el a mibenlétét, hogy az adott városban való tartózkodás alkalmával nem kell számos hoszteszhez alkalmazkodni, és az is mérvadó, hogy a kiszámíthatatlansági tényezőt figyelembe véve, egy egy speciális, vagy egyedi probléma esetén a legrövidebb úton intézkedni lehet. Hiszen a hostess egy személyben látja el a feladatait velünk szemben. Ha kell repülőjegyet vesz, foglal, vagy éppen telefonál, de egyben elkisér város esetleg országnézésre, mindemellett az igazán szabad programjaink, kellemes vacsora vagy színház, mozi esetleg éjszakai szórakozás alkalmával is a rendelkezésünkre áll.

A konferencia hostess soha nincs egyedül, vagy mégis?

A konferencia hostessek elsősorban hostess ügynökségeknél dolgoznak, persze van aki egyedül látja el a feladatot, de az ilyen típusú hostess munkához sokszor csapatmunkára van szükség. Hiszen a konferenciák nem egy emberből állnak, és egyszerre több magas rangú vezető is jelen van. Ebből adódik, hogy az összehangolt hosztesz munka érdekében szükség van arra, hogy a feladatot egy csapat lássa el, megfelelő létszámú hostess lánnyal.
hosztesz munka lányoknak

Az egyéni konferencia hostess munka előnyei

Az előnyök sora olyan hosszú, hogy szinte leírhatatlan, mert minden ügyfél és minden helyzet más, így szinte ezek megoldásaiból adódó előnyük száma szinte végtelen. Viszont számos előny megemlítése szinte kötelező. Azzal, hogy konferencia hostess segít a munkában, a programok összehangolásában is aktív szerepet vállal, és ami ebben a legkiemelkedőbb, hogy bármikor változtathatsz rajta, nincs benne előre fixen rögzítve semmi, így az minden személyre van szabva. A kíséret egyben adott minden programhoz a hostess lány személyében.

Csinos, dögös lány vagy és szeretnél hostesskedni?

Jelentkezz a Red-life oldalain hostess munkára és tapasztald meg te is a hostess munka előnyeit, vagy jelentkezz erotikus munka hirdetésre, hogy még jobban tudd élvezni az életet.