Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Fiatal diáklányt támogatnék Budapest és környékén. 32 éves Budapesti, kedves, udvarias, jó kiállású és ápolt férfi vagyok. Pozitív beállítottságú, vidám alaptermészetű, de komoly gondolkozású, önmagára és a környezetére is igényes, ápolt, intelligens, kulturált férfinek tartom magam. Fontos a kölcsönös szimpátia és diszkréció.
Maximum 26 éves korig, minden tekintetben igényes (diák)lányt keresek, aki szintén kedves és közvetlen természetű. Olyan lányt keresek aki ráér napközben, illetve a késő délutáni órákban is találkozni.
Szexuális perverzióktól mentes, megbízható, korrekt férfi vagyok, szeretek beszélgetni. Amolyan jó baráti jellegű kapcsolatot képzelek el, egy kis testiséggel fűszerezve. Az a célom, hogy mindketten jól érezzük magunkat és kellemes pillanataink legyenek együtt.
Ha kölcsönös szimpátia mellett nyitott vagy egy laza, diszkrét kapcsolatra, anyagi támogatással, akkor várom bemutatkozásod. Ha szexet nem vállalsz, szexmentes alkalomról is lehet szó, ez esetben csak orális kényeztetés is beleférne.
A támogatás összegét érdeklődés esetén megírom Neked, szerintem meg tudunk állapodni, és elégedett leszel vele.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődésedet, írj bátran! Várom bemutatkozó leveledet, lehetőleg képpel ellátva. Köszönöm!