Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sziasztok Lányok!
Claudia vagyok, bázeli lakásomba keresek jó szervízes lányokat. Százalékos rendszerben vagy napi leadós, ahogyan te szeretnéd. Korrekt feltételekkel dolgozunk, napi elszámolással. A kiutazásban segítek, minden lánynak külön szoba, egyszerre max 3 lánnyal dolgozom, internet elérés biztosított.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan bármikor!
Kiadó bejáratott lakás vagy privát szoba  Kiadó Basel központjában Studio lakás vagy privát szoba. Nagyon központi helyen, Grossbasel közepén. Parkolóhelyek és parkoló a közelben. Diszkrét bejárat a mellékutcában. A lakás bejáratott vendégkörrel rendelkezik. Diszkrét bejárattal rendelkezik a lakás ami a 3.emeleten helyezkedik el. A lakás 95 m2. 3 szoba, 2 konyha,2 fürdőszoba található benne. Az elrendezésnek köszönhetően a szobák fő folyosóról nyílnak és teljesen külön vannak elválasztva. A lakás egyik végében található a  konyha melyben be van épitve egy tusoló és külön álló wc. A konyha felvan szerelve mosogatógéppel és konyhai felszereléssel.A lakás másik végében helyezkedik az exkuzív szoba amelyben található a másik fürdőszoba beépitve. Ebből a szobából nyílik a egy újabb konyha ami fel van szerelve mosó és száritógéppel is. Ebben a konyhában is szintén van mosogatógép és konyhai felszerelés.
A teljes lakás havi 5000 frankért kiadó.
Az exkuzív szoba (benne található saját fürdőszobával és hozzá tartozó konyhával, teljesen elhatárolva a lakás többi részétől) heti 700 frankért kiadó.
Puszi Claudia!