Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Olyan lányt keresek, aki kipróbálná, hogy milyen kurvaként szexelni egy férfivel, szerepjáték formájában. Csak velem kellene lenned, senki mással, mivel ez nem teljes mértékben "igazi" prosti meló lenne, csak eljátszanánk a szerepet kettesben. A kapcsolt diszkrét lenne, senki más nem tudna róla.
Anyagilag támogatnálak Téged cserébe! Hosszútávon is működhetne a dolog, ha benne vagy. Fontos a kölcsönös szimpátia, magamat értelmes, barátságos, közvetlen férfinak jellemezném, és általában a külsőm is be szokott jönni a lányoknak.
45 éves vagyok Budapestről.
Az egész alkalom így nézne ki: Nincs beszélgetés, semmi körítés. Úgy csinálnák, mintha a "házhoz jönnél" hozzám prostituáltként. Szexi ruhában, illetve fehérneműben, rendesen kisminkelve, csinosan. Úgy kellene viselkedned mint egy kurva, akinek repeortárja van, és ezt elém tárja. Ez egyezhet azzal, hogy Te mit vállalnál a szexen belül. Majd miután elélveztem, és a megbeszélt időnk lejár (ez lehet fél, vagy egy, vagy két óra) távozol. Olyan lányt keresek tehát, akit valóban izgatna egy ilyen szituáció, hogy kipróbálhatja magát kvázi prostituáltként, mégsem kell annak lennie valójában.
Anonimitás ráadásul 100%-osan adott lenne, és csak egy férfival csinálnád.
A további részletek emailbe megbeszéljük! Várom jelentkezésedet!